Celjane do pomembne zmage ponesli navijači

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so sinoči s pomembno in izjemno zmago (30:21) nad Zagrebom v 8. krogu lige prvakov navdušili polne tribune dvorane Zlatorog. Navdušili pa so tudi navijači igralce, ki v tako imenitnem vzdušju preprosto niso mogli izgubiti. V čustvenem vzdušju so poleg piva tekle tudi solze.

Kultna celjska rokometna dvorana Zlatorog že dolgo ni bila napolnjena do roba, a sinoči je zmago Celja v jubilejnem dvajsetem balkanskem derbiju z Zagrebom pospremilo približno 5.600 navijačev. Gledalci so pripravili imenitno vzdušje, ki je domače rokometaše poneslo, tako da so velike hrvaške rivale ponižali z devetimi goli razlike.

Ušla je tudi kakšna solza

“Zelo, zelo vesel sem in nadvse ponosen na svoje igralce,” je po zmagi povedal celjski trener Tomaž Ocvirk. Foto: Urban Urbanc/SportidaZa trenerja slovenskih prvakov Tomaža Ocvirka, ki na domačem parketu, odkar je trenersko taktirko konec septembra prevzel od Branka Tamšeta, še ne pozna poraza, je bila sobota tudi čustvena. “Čustva so udarila na plan, to je zame zanesljivo ena največjih zmag, ušla mi je tudi kakšna solza na koncu.

Preostanek članka in celotno video in foto galerijo si lahko pogledate na tej POVEZAVI

 

VIR:SIOL.NETAVTOR:Simon KavčičFOTO:quadcopter.si

Simbolična fotografija