fbpx

Javna ulična razsvetljava in dovozne ceste s pločnikom, Polzela, Savinjska regija

V Občini Polzela, Savinjska regija, se je čez leto z vso vnemo gradilo, dograjevalo in obnavljalo. Letošnja zadnja pridobitev izmed prenekaterih je odprtje javne ulične razsvetljave in dovoznih cest s pločnikom na Rimskih terasah, ki pričajo o tem, kako pomembno v življenju je, da človek deluje v družbi z namenom uresničevati cilje v dobro vseh. Teh pa v iztekajočem se letu v naši občini zagotovo ni bilo malo.
Z izgradnjo infrastrukture v stanovanjski coni z oznako OLN nad avtocesto v naselju Ločica ob Savinji, kjer so na tem območju pred časom že bili zgrajeni vodovodno in kanalizacijsko omrežje ter dovozne ceste v makadamski obliki, se je projekt sklenil še z ulično javno razsvetljavo, meteornim odvajanjem ter pripravo in asfaltiranjem dovoznih cest s pločnikom. Izvedena dela, vredna 117.000 evrov, ki so na videz mala, a za domačine velika pridobitev, je od 15. julija do 15. decembra 2018 uredilo podjetje Sašo Cizej, s. p.
Z besedo hvaležnosti sta se zbranim na otvoritvi, ki je bila v torek, 18. 12. 2018, zahvalila predsednik krajevnega odbora Ločica ob Savinji Dušan Pajić in župan Jože Kužnik, za razumevanje, posluh in dobro sodelovanje. S prerezom traku smo predali projekt namenu v varno uporabo.
V kulturnem programu, ki sta ga sooblikovala učenka KGD Cecilija Tia Smisl in njen mentor Gašper Smisl smo večer sklenili z družabnim srečanjem.

Lidija Praprotnik

VIR:POLZELA.SI

Inline
Inline