Kdo je deklica, ki je sedela ob Melanii Trump? - savinjska.info

Kdo je deklica, ki je sedela ob Melanii Trump?

Kot piše portal SLOVENSKENOVICE.SI, ameriški predsednik Donald Trump je v govoru o položaju v državi v torek zvečer povezal nadaljevanje gospodarske blaginje ZDA s prenehanjem preiskav proti njemu, kar je presenetilo tudi njegove republikance, ki so sicer govor redno prekinjali z aplavzi. Najbolj, ko je napadel splav in socializem.

Ob Melanii deklica

Trump je med drugim omenil, da bo letos 75. obletnica invazije na Normandijo med drugo svetovno vojno in pokazal na tri veterane invazije, ki so sedeli na galeriji s prvo damo Melanio Trump. Ta je imela ob sebi deklico, ki je preživela raka in jo je Trump izkoristil za ponazoritev predloga za porabo 500 milijonov dolarjev za raziskave v boju proti raku.

Omenil je 50. obletnico pristanka na Luni in pokazal na enega od astronavtov te odprave Buzza Aldrina, nato pa nizal statistiko gospodarskih uspehov, ki so jo kritiki nemudoma napadli kot pretiravanje.

Glede nevarnosti priseljevanja čez južno mejo je ponavljal stare trditve, ki jih demokrati zavračajo, in dodajal zadnje primere zločinov nezakonitih priseljencev. Zatrdil je, da zidovi delujejo, in ugibanja o morebitnem kompromisu glede financiranja vlade in zidu so padla v vodo.

Preostanek članka si lahko pogledate na tej POVEZAVI

 

VIR:SLOVESNKENOVICE.SIAVTOR:STA, A. L. – FOTO:Youtube, Fox Business