fbpx

Letno kopališče Celje zasedlo 1. mesto v izboru akcije “Naj kopališče”, SAVINJSKA

Včeraj, 9.10.2018 se je s podelitvijo priznanj najboljšim kopališčem na Stolpu Vinarium v Lendavi zaključila akcija »Naj kopališče 2018« v sklopu katere so se oddajali glasovi za najboljša, najbolj urejena kopališča v Sloveniji. Akcija »Naj kopališče« poteka v organizaciji RTV Slovenija, v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija«, na več radijskih postajah po vsej Sloveniji že 28. leto zapored.

V kategoriji letnih kopališč so kopalci oddali  največ glasov prav našemu Letnemu kopališču Celje s čimer so potrdili, da je Letno kopališče Celje tista lokacija kamor radi zahajajo in se dobro počutijo.

V letu 2018 je bila na Letnem kopališču Celje realizirana investicija, ki je zajemala tri večje segmente:

  1. večja vzdrževalna dela na 50 – mbazenu,ki so zajemala:

-prenovo betonske plošče ter školjke 50-m bazena

-zamenjava keramike v 50 – m bazenu in obnovo strojnih instalacij : talni dovodi bazenskih vod

-nabavo športne opreme za plavanje (štartni bloki in oprema za merjenje časa)

  1. ureditev kopaliških površin ob bazenih  v sklopu katerega je bil urejenodvod meteornih voda s ponikovalnicami, asfaltiranje dvorišča in zamenjava talnih ploščic
  1. Energetika Celje  d.o.o. je v sodelovanju z ZPO Celje d.o.o. izvedla  podaljšanje veje toplovoda za ogrevanje bazenske vode.

Vsekakor se bomo na naši strani trudili tudi v bodoče, da obdržimo zaupanje kopalcev in vseh tistih, ki so oddali letos svoj glas Letnemu kopališču Celje.

Lep pozdrav,

mag. Maja Voglar

vodja gospodarjenja

VIR:Mestna Občina Celje, ZPO Celje d.o.o.

Inline
Inline