OBČINE SAVINJSKE REGIJESVET

Mednarodno srečanje občanov Občin Šentjur, Neu Anspach (Nemčija) in Saint Florent sur Cher (Francija)

Dolgoletno sodelovanje Občin Šentjur, Neu Anspach in Saint Florent sur Cher ter tesnem prijateljstvu njihovih občanov se letos nadaljuje v naši občini. Vabimo vas h gostiteljstvu!

Trilaterealno sodelovanje šteje že skoraj dve desetletji, zaznamuje pa ga vsakoletno obiskovanje udeležencev v eno od treh udeleženk. Letos je gostiteljica Občina Šentjur, zato vas prijazno vabimo, da se tudi vi vključite v to lepo zgodbo, ki plete niti prijateljstva, medkulturnega sodelovanja, mednarodnih izkušenj in nepozabnih spominov. Srečanje se bo odvijalo med 18. in 21. majem 2023, ko k nam pripotujejo gostje iz Neu Anspacha ter Saint Florenta sur Cher. Tudi tokrat bodo nastanjeni na šentjurskih domovih. V naslednjih letih se obiski vračajo in takrat boste vi tisti, ki se boste lahko prepustili gostoljubju nemških in francoskih domov, novim izkušnjam ter spoznavanju lepot njihove kulturne in naravne dediščine.

Pridružite se, pa povabite še prijatelje, sorodnike in znance. V priponkah najdete celotno povabilo in prijavni obrazec, za dodatne informacije pa se lahko obrnete na Roberta Gajška, tel. 041 512 854, e-naslov robert.gajsek@gmail.com ali Martino Ljubej, tel. 03 747 13 19, 041 512 854, e-naslov martina.ljubej@sentjur.si.

Dokumenti, priloge  Prenesi kategorijo dokumentov

 

vir: sentjur.si