Oglaševanje - savinjska.info

Oglaševanje

 

Savinjska.info ima velik doseg v Sloveniji in je zanimiva vsem, ki jih zanimajo sveže novice in informacije, zato bodo vaši oglasi nagovorili vaše potencialne stranke.

Ponujamo vam različne možnosti oglaševanja. Od celoletnih paketov, do mesečnih oglasov, nekajdnevnih objav ali pa zgolj objav posameznih novic in najav dogodkov.

Skupaj sestavimo mozaik uspeha!

Prepričani smo, da lahko uporabnikom omogočimo svojevrstno izkušnjo. Oglaševalcem ponujamo različne strateške postavitve dovršenih in komunikacijsko pozicioniranih oglasnih formatov.

Vaši oglasi se brezhibno prikazujejo na vseh zaslonih, ne glede na to, ali gre za računalnik, mobilni telefon ali tablični računalnik. Široka izbira funkcionalnosti, komunikacijska strategija in brezmejna kreativa, ter natančna izvedba so naša vodila, ki lahko prepričajo še tako zahtevne oglaševalce. Poleg tega zagotavljamo tudi nadzorovane pogoje in merljive rezultate.

Naj vas opazijo. V vsakem trenutku na vseh napravah.


Pri nas lahko zakupite različne velikosti oglasnih pasic. Imamo tudi premium oglasne pozicije na portalu, ki vam zagotavljajo visoko učinkovitost vašega oglasa.

Oblikovanje oglasnih pasic:
Pasice morajo biti izdelane v formatih jpg, jpeg, gif, flash (swf)ali HTML5 in ne smejo presegati velikosti 50 kB, naročnik pa mora sporočiti tudi url naslov kamor naj kaže oglas (povezavo do spletne strani). V kolikor oglas vsebuje zvok, mora biti ta prednastavljen na MUTE.

Za vas lahko oglasne pasice oblikujemo tudi mi. Cena oblikovanja oglasnih pasic vseh ustreznih velikosti, primernih za oglaševanje na našem spletnem portalu znaša 60,00 €.

Glede na želje naročnika objavljamo tudi promocijske PR prispevke:

  • prispevek lahko vsebuje različno vsebino, ki jo v določenem trenutku, glede na potrebe ali želje, predlaga vaše podjetje,
  • prispevek je neomejen s številom znakov besedila in fotografij, lahko se doda tudi video,
  • vsi objavljeni prispevki tudi po izteku oglaševanja ostanejo v arhivu našega portala in so vidni uporabnikom.

Objava in izpostavljenost PR prispevka: besedilo, povezave, fotografije, video, objava izpostavljena na začetni strani portala, promocijska objava bo deljena tudi na naš Facebook


Pri nas je oglaševanje od začetka do konca merljivo. Kako se odziva vaš oglas in kakšne rezultate ima lahko v vsakem trenutku preverite na posebni povezavi, ki vam jo posredujemo na začetku. Ko se vaš oglas konča vam pošljemo na vaš email rezultate za celotno obdobje oglaševanja.

Oglas nam dostavite dan pred želeno objavo.

Načini oglaševanja:

Prvi način je da izbrano oglasno pozicijo na portalu zakupite za določen čas od ? do ? ( min. 14dni )

Drugi način je da za izbrano oglasno pozicijo na portalu zakupite fiksno število prikazov ( min. 10000 prikazov )

Za cene oglaševanja in vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate in z veseljem Vam odgovorimo na vsa vprašanja.

Tel: 031 777 774
E-pošta: urednik@savinjska.info