Pokol v slovenski vasici: policisti našli žensko truplo in obešenca, a to še ni bilo vse!

Slovenske novice so že poročale o novi družinski tragediji, ki se je v Radovici zgodila v četrtek, ko je Slavko S. pokončal svojo mater, nato pa sodil še sebi. Zdaj je nekoliko več podrobnosti o dogodku sporočila tamkajšnja policija in te so naravnost grozljive.

Metliški policisti so se v četrtek odzvali na obvestilo zaskrbljenih občanov, da se jim 61-letna znanka iz Radovice ne javlja na telefon. Ob prihodu na kraj njenega prebivališča, nekaj pred tretjo popoldne, so policist v garaži našli obešenega moškega, v hiši pa mrtvo žensko.

61-letnica umrla nasilne smrti, 38-letnik pa se je obesil

Na kraj dogodka so nemudoma poklicali reševalce in dežurno zdravnico, ta je lahko le potrdila, da sta oba mrtva. Primer so prevzeli kriminalisti novomeške policijske uprave in ugotovili, da gre za 61-letnico in 38-letnika, ki sta v sorodstvenem razmerju in sta živela na istem naslovu. O dogodku so obvestili dežurno preiskovalno sodnico in okrožnega državnega tožilca.

 

Pokončal tudi dva psa in dve mački?

Po prvih ugotovitvah ogleda je 61-letnica umrla nasilne smrti, 38 let star moški pa se je obesil, znakov nasilja pri njem niso odkrili. Med pregledom prostorov so našli še dva mrtva psa in dve mrtvi mački.

Ogled kraja zločina so kriminalisti zvečer prekinili in ga nadaljevali v petek zjutraj. Med nadaljevanjem so zasegli oster predmet, s katerim naj bi 38-letnik zadal smrtne poškodbe 61-letnici. Našli so tudi poslovilno pismo.

Da se ugotovijo vse okoliščine dogodka in čas nasilne smrti, je preiskovalna sodnica za pokojnico odredila sodno obdukcijo.

 

 

vir: slovenskenovice.si – foto: simbolična fotografija