Policijsko poročilo 10.10.2019, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 10.10.2019, Savinjska regija

V  zadnjih 24 urah smo na OKC PU Celje oz. na interventno številko policije za  nujne  klice  113 sprejeli 209 klicev občanov.  V 58 primerih je šlo za interventne dogodke. 25 dogodkov je bilo s področja prometne varnosti, 11 s področja  kriminalitete,  11  s  področja  javnega  reda  in miru, 11 pa iz ostalih področij dela policije.

Obravnavali smo dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi  poškodbami ter 11 prometnih  nesreč  z  materialno škodo. Na področju javnega reda in miru je bilo  prav  tako  mirno, saj smo obravnavali le dve kršitvi na javnem kraju ter  dve  v  zasebnih prostorih. S področja kriminalitete poročamo KD Lahke telesne poškodbe, tatvini, vlomu, ter KD Overitve lažne vsebine.

 

Zaseg vozila – Dravograd

V Dravogradu so policisti zasegli tovorno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Med  postopkom so policisti tudi ugotovili, da je vozil neregistrirano tovorno vozilo.

Vlom v hišo – Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je pregledal in preiskal notranjost ter odtujil za okoli 1000 Eur zlatnine.

 

VIR: PU CELJE