fbpx

Policijsko poročilo 10.7.2018,Savinjska

Petek, 6. julij 2018

Vlom v avtobus – Velenje

V petek smo bili obveščeni o vlomu v avtobus v Velenju. Medtem, ko so bili potniki, ki so bili na izletu na kosilu, je neznani storilec vlomil v avtobus in iz torbic, ki so jih potniki pustili na avtobusu, ukradel nekaj mobilnih telefonov in manjšo vsoto gotovine.

Vlom v stanovanjsko hišo – Otiški vrh

V Otiškem Vrhu smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Podatkov o tem, kaj je ukradel še nimamo.

Sobota, 7. julij 2018

Vlom v avtodom – Celje

V soboto zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v avtodom parkiran na avtocestnem počivališču Lopata. Storilec je ukradel dve torbi z dokumenti, gotovino in telefoni.

Vlom v klet stanovanjskega bloka – Celje

Na Ulici frankolovskih žrtev v Celju smo obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka, od koder je storilec ukradel moško kolo.

Vlom v stanovanjsko hišo – Celje

V soboto smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Nušičevi ulici v Celju. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrta. Ukradel je baterijski vrtalnik in žensko ročno uro.

Nedelja, 8. julij 2018

Tatvina kolesa – Šoštanj

Izpred stanovanjske hiše na Kajuhovi ulici v Šoštanju je neznani storilec ukradel otroško kolo znamke BMX.

Vlom v počitniško hišico – Celje

Včeraj smo bili obveščeni o vlomu v počitniško hišico na Brnci, na območju Policijske postaje Celje. Storilec, ki je v objekt vlomi skozi balkonska vrata, je ukradel televizor.

Vir: Policijska uprava Celje

Inline
Inline