Policijsko poročilo 11.03.2020, Savinjska regija

V  zadnjih  24 urah smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali  74 interventnih dogodkov.

Vlom v osebno vozilo – Laško

 

V Trubarjevi ulici v Laškem smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel ključe od stanovanja, bančne kartice in sončna očala.

Nesreča pri delu – Celje

Na  dvorišču  podjetja  v  Celju  smo  obravnavali  nesrečo  pri  delu. Pri razkladanju  tovora s tovornega vozila je 39-letni moški padel z lestve z višine dobrih dveh metrov in se hudo poškodoval.

Prometna varnost

V  popoldanskih  urah smo na območju Mute ustavili voznika osebnega vozila, ki  mu  je  preizkus  z  alkotestom pokazal, da je imel več kot 1.3 promila alkohola  v  krvi. V Levcu smo ustavili  voznika, ki je imel promil in pol alkohola  v krvi. Danes, okoli pol enih zjutraj, smo na Planini pri Sevnici ustavili  voznika,  ki  je  imel v krvi več kot dva promila alkohola.  Vsem trem smo odvzeli vozniška dovoljenja, sledijo obdolžilni predlogi.

V  Okonini  smo   včeraj  zasegli  osebno  vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega  dovoljenja.  V  Dobju pri Planini smo vozniku, ki je vozil brez vozniškega  dovoljenja  zasegli neregistrirano osebno vozilo, na katerem je imel  nameščene  ukradene registrske tablice. Voznikoma, ki sta vozila brez veljavnih vozniških dovoljenj, smo vozili zasegli tudi v Grižah in na Babni Gori.

 

VIR: PU CELJE