fbpx

Policijsko poročilo 12.4.2019, Savinjska regija

V  današnjem  policijskem  poročilu najprej o smrtni prometni nesreč, šesti letos.

V prometni nesreči umrl 36-letni voznik osebnega vozila  – Zidani Most

Prometna  nesreča  se  je  zgodila nekaj čez 20. uro,  izven naselja Zidani Most.  V  silovitem  čelnem  trčenju z avtobusom je v prometni nesreči umrl 36-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Laškega.

Voznik  osebnega  vozila,  ki  je vozil iz smeri Laškega, je na ravnem delu vozišča  z neznanega razloga  zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v  avtobus,  s  katerim  je nasproti  pravilno pripeljala 45-letna voznica. Voznik je na kraju nesreče poškodbam podlegel.

V  prometni  nesreči  se je lažje poškodovala 45-letna voznica avtobusa ter vsi trije potniki avtobusa stari 23, 51 in 52 let.

To  je  letos  sedma smrtna žrtev prometnih nesreč na našem območju. Lani v enakem obdobju je v prometni nesreči umrla ena oseba.

V nadaljevanju še o preostalem dogajanju.

Vlom v gostinski lokal  – Celje

V Celju na Ulici mesta Grevenbroich smo obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je ukradel nekaj gotovine, nekaj alkoholnih pijač in pekač.

Drzna tatvina – Rimske Toplice

V  Rimskih  Toplicah smo obravnavali drzno tatvino. Neznani moški, star med 30  in  35  let,  temnejše  polti, ki je govoril angleško in  je prodajalki dejal,  da  prihaja  iz  Dubaja,  je med plačevanjem iz blagajne ukradel šop bankovcev  za  50.  Nekaj mu ih je uspela izpuliti iz rok, kljub temu pa je uspel ukrasti 200 €.

Tatvina – Polzela

Iz  skladišča  podjetja  na  Polzeli je neznani storilec ukradel okoli 50 m elektro kabla.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vonarje

V Vonarju je sinoči neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel ni ničesar, razbil je steklo na dvojnih vratih.

Toliko o dogajanju v zadnjih 24 urah.

Za  konec  vas  želimo  povabiti  na  današnji dogodek. Na ploščadi pred 1. gimnazijo v Celju bomo danes intervencijske službe predstavljale svoje delo in  opremo.  Policisti  bomo predstavili opremo in orožje, ki ga pri svojem delu  uporablja  Posebna  policijska  enota,  preizkusili se boste lahko na simulatorju varne vožnje z motornim kolesom, poskusili očala, ki simulirajo alkoholiziranost  in  še marsikaj zanimivega vam pripravljamo. Z nami bosta
tokrat  naša  vrhunska športnika Benjamin Lah in Rok Drakšič, pridružila se nam bosta tudi policista konjenika. Prijazno vabljeni.

 

VIR: PU CELJE

Inline
Inline