Policijsko poročilo 13.03.2020, Savinjska regija

V  zadnjih  24 urah smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali  69 interventnih dogodkov.

Požar – Vrbno

 

V  Vrbnem  je  včeraj  zagorela starejša lesena hiša. Ogenj je povzročil za okoli 5.000 € materialne škode. Prve ugotovitve kažejo, da je šlo za požig.

Tatvina kolesa – Celje

Izpred  trgovine  v  Novi  vasi  v Celju je včeraj neznani storilec ukradel žensko kolo znamke Rog, roza barve. Spredaj na kolesu je nameščena košara.
Tatvina  gotovine – Topolšica

V gostinskem objektu na območju Topolšice smo obravnavali vlom v garderobno omarico zaposlene. Storilec je iz omarice ukradel gotovino.

Prometna nesreča – Celje

V  križišču  Čopove  ulice  in  obvoznice  v  Celju  smo sinoči obravnavali prometno  nesrečo, v kateri so bila udeležena štiri vozila. 20-letni voznik osebnega  vozila,  doma  z  območja  Sevnice,  ki  je vozil z neprilagojeno hitrostjo  in pod vplivom alkohola, je  trčil v kolono treh osebnih  vozil, ki so stala pred semaforjem. V trčenju sta bila poškodovana 41-letni voznik
in  njegova 23-letna  sopotnica ter 26-letni  voznik  osebnega  vozila. Povzročitelj, ki je imel 0,81 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, v trčenju  ni  bil  poškodovan. Zaradi suma storitve kaznivega dejanj Nevarna vožnja, ga bomo kazensko ovadili.

Vlom v gostinski lokal – Celje

Ponoči smo na Miklošičevi ulici v Celju obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec,  ki  je v lokal vlomil skozi vhodna vrata, je ukradel denarnico z menjalnim  denarjem. Kmalu po vlomu smo storilca,  41-letnega moškega doma z območja Sevnice, prijeli in pridržali.

 

VIR: PU CELJE – FOTO: PIXABAY(simbolična fotografija)