Policijsko poročilo 13.2.2019, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 13.2.2019, Savinjska regija

Na območju Policijske uprave Celje, Savinjska regija,  smo včeraj obravnavali  62 interventnih dogodkov, od tega 7 na Koroškem.

S  področja  cestnega  prometa  poročamo  o  eni  prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, eni z lažjimi in enajstih z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi poškodbami – Celje

Prometno   nesrečo  s  hudimi  telesnimi  poškodbami  smo  včeraj  dopoldne obravnavali  na  Miklošičevi  ulici  v  Celju,  kjer   je   49-letni voznik manjšega  električnega  vozila,  pri  vzvratni vožnji,  na hodniku za pešce trčil v 67-letno peško.

Prometna nesreča z lažjimi poškodbami – Levec

Nekaj  pred  osmo  uro  zjutraj  smo v Levcu obravnavali prometno nesrečo, v kateri  se  je lažje poškodoval 71-letni pešec. Vanj je na prehodu za pešce trčil 33-letni voznik  osebnega vozila.

Od  obravnavanega  dogajanja   s  področja  kriminalitete izpostavljamo dva vloma  v gostinska lokala,  poskus vloma, vlom v klet, požar, drzno tatvino in tri tatvine.

Vloma v gostinska lokala in poskus vloma – Celje

V  Celju,  na  Trubarjevi  ulici,   smo  včeraj  zjutraj obravnavali vlom v gostinski  lokal.  Storilec  je ukradel prazno denarnico. Lastniku je škodo povzročil z razbitjem stekla na vhodnih vratih.

Vlom  v  gostinki  lokal smo včeraj obravnavali tudi na Ljubljanski cesti v Celju. V tem primeru je storilec ukradel denarnico z menjalnim denarjem.

V Ozki ulici v Celju smo včeraj obravnavali poskus vloma v gostinski lokal. Storilec je poškodoval vhodna  vrata.

Drzna tatvina – Celje

Neznanka  je  včeraj popoldne pozvonila pri stanovalki stanovanjskega bloka v Trubarjevi  ulici  v  Celju  in  ji  ponudila  masažo. Medtem, ko jo je masirala,  je  v  stanovanje  vstopila  druga ženska in lastnici iz predala garderobne  omare  ukradla  kuverto z gotovino in hranilno knjižico. Občane opozarjamo,  naj v stanovanja ne spuščajo oseb, ki jih ne poznajo, če pa jih že, naj bodo izjemno previdni.

Požar – Latkova vas

V  Latkovi  vasi  smo  včeraj   nekaj  pred  13.  uro   obravnavali požar v preddverju  stanovanjskega  objekta.  Zagorelo je v prostoru, kjer odlagajo odpadni papir. Papir je zagorel iz za zdaj še neznanega vzroka. V požaru je nastala manjša materialna škoda.

Tatvina – Celje

Na  Adamičevi  ulici  v  Celju  je  neznani  storilec iz vozila ukradel več glasbene opreme.

Tatvina – Žiče

Na deponiji v Žičah je neznani storilec s tovornega vozila ukradel  več bremenskih trakov, bremensko verigo, kavelj dvigala in paletne vilice.

Ravne na Koroškem – vlom v klet

Ob Suhi, na območju Raven na Koroškem, smo obravnavali vlom v klet. Storilec je ukradel vrednejše gorsko kolo.

Tatvina – Celje

Včeraj  pozno  popoldne  je  neznani  storilec  iz garderobe srednje šole v Celju, v času treninga, več oškodovankam ukradel gotovino.

 

VIR: PU CELJE