Policijsko poročilo 14.6.2019, Savinjska regija

Včeraj  smo  na  Operativno  komunikacijski  center Policijske uprave Celje prejeli 298 klicev. V 72. primerih je šlo za interventne dogodke,

S  področja cestnega prometa  poročamo o 24. prometnih nesrečah. V dveh sta se huje poškodovala kolesar in motoristka.

 

Prometna nesreča kolesarja – Polzela

O  padcu  kolesarja  na Polzeli smo bili obveščeni včeraj, nekaj čez 9. uro dopoldne.  51-letni  kolesar je  vozil preblizu desnemu robu vozišča  in je zapeljal  čez  znižan  robnik  ter  izgubil  oblast nad kolesom in padel po hodniku za pešce. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Prometna nesreča motoristke – Sv. Anton na Pohorju

Sinoči,  okoli 20. ure, smo bili obveščeni o hudi poškodbi motoristke v Sv. Antonu  na  Pohorju.  20-letna  voznica,  ki nima vozniškega dovoljenja, je zaradi  vožnje  z  neprilagojeno hitrostjo s kros motorjem padla in se hudo poškodovala.

Zaradi  kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat. Od preostalega dogajanja izpostavljamo š požar, vlom in tatvino.

Požar – Trnovlje pri Celju

Nekaj čez 14. uro smo obravnavali požar v Trnovljah pri Celju. Do požara je prišlo,  ko  je  lastnik  vozila v delavnici varil dno vozila, pri čemer je vozilo zagorelo Požar se je razširil po delavnici in jo uničil. Ogenj se je kljub  hitremu  gašenju  razširil na celoten objekt, v katerem je gostinski lokal  in  stanovanjski  prostori  ter  objekt  v  celoti  uničil. Po prvih nestrokovnih ocenah škodo ocenjujejo na okoli 400.000 €.

Vlom – Mrzlo Polje

V Mrzlem Polju na območju Laškega je neznani storilec vlomil v  nenaseljeno stanovanjsko  hišo  in  ukradel  motorno  žago, posodo z gorivom in komplet ključev.

Tatvina nafte – Radeče

Danes  zjutraj  smo  bili obveščeni o tatvini nafte. Neznani storilec jo je okoli  150 litrov ukradel iz rezervoarjev dveh tovornih vozil parkiranih na parkirišču v Radečah.

 

VIR:PU CELJE