Policijsko poročilo 17.2.2020, Savinjska regija

Petek, 14. februar 2020

Poškodovanje vozila – Žalec

 

V  jutranjih  urah  smo bili obveščeni o poškodovanju vozila, parkiranega v Čopovi  ulici  v  Žalcu.  Storilec  je  na  vozilu  razbil sprednje steklo, prerezal dve pnevmatiki in odtrgal nosilec registrske tablice.

Vlom v stanovanje stanovanjskega bloka – Celje

Na   Ljubljanski   cesti   v   Celju  smo  obravnavali  vlom  v  stanovanje stanovanjskega  bloka.  Storilec  je stanovanje pregledal. Ukradel je nekaj gotovine, zlatnino, uro in nekaj drugih stvari.

Vlom v stanovanjsko hišo  – Šentjur

Na  območju Šentjurja smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v  hišo  vlomil  skozi  pritlično okno. Ukradel je denarnico z gotovino, iz omare za orožje pa nekaj kosov orožja.

Sobota, 15. februar 2020

Ilegalni vstop v Slovenijo

Na  območju  Rogatca smo v soboto zjutraj izsledili državljana Iraka, ki je ilegalno  vstopil  v  Slovenijo.  Po  opravljenih  postopkih smo ga predali hrvaškim varnostnim organom.

Vloma v stanovanjski hiši – Tepanjski vrh in Šentjur

V  soboto  smo  bili obveščeni tudi o dveh vlomih v stanovanjski hiši. Oba sta se zgodila v popoldanskih oziroma večernih urah.

V  Tepanjskem  vrhu  je  storilec  v  hišo  vlomil skozi balkonska vrata in ukradel gotovino.

Vlom v stanovanjsko hišo smo obravnavali tudi v Šentjurju. V tem primeru je storilec ukradel gotovino in zlatnino.

Nedelja, 16. februar 2020

Vlom v stanovanjsko hišo – Pečica

V  Pečici  je  neznani  storilec  skozi okno kurilnice vlomil v novogradnjo stanovanjske  hiše    Ukradel  ni  ničesar.  Škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem okna.

Vlom v stanovanje stanovanjskega bloka – Celje

Včeraj  smo  bili  obveščeni  o  vlomu v stanovanje stanovanjskega bloka na Ljubljanski  cesti v Celju. Storilec je v stanovanje vlomil v času od petka do včeraj. Ukradel je gotovino in zlatnino.

 

 

VIR: PU CELJE