fbpx

Policijsko poročilo 18.3.2018, Savinjska regija

Petek, 15. marec 2019

Tatvina registrskih tablic – Dobriša vas

V  Dobriši  vasi  je  neznanec  s  tovornega  vozila ukradel obe registrski tablici.

Tatvina gotovine – Radeče

V trgovini v Radečah je neznani storilec izkoristil odsotnost prodajalke in blagajne ukradel gotovino.

Sobota, 16. marec 2019

Tatvina dveh koles z motorjem  – Šentjur

V  soboto  smo  bili  obveščeni,  da  je  neznani  storilec  v Okrogu izpod gospodarskega  poslopja ukradel neregistrirano kolo z motorjem znamke Tomos APN 6, sive barve.

V  Šentjurju  smo  v  soboto  obravnavali  še eno tatvino kolesa z motorjem znamke  Tomos  APN  6,  rdeče  barve,  registrskih številk CE AJ-26. Kolo z motorjem je bilo parkirano pod nadstreškom doma upokojencev.

Drzna tatvina – Slovenske Konjice

V  soboto  smo  bili obveščeni o drzni tatvini. Neznani storilec je iz sobe gostinskega  objekta v Slovenskih Konjicah, medtem, ko je oškodovanec spal, iz denarnice ukradel gotovino.

Nedelja, 17. marec 2019

Vlom v župnišče – Slovenj Gradec

V  nedeljo  zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v župnišče v Slovenj Gradcu. Storilec,  ki je vlomil tudi v sosednje stanovanje, ni ne iz župnišča in ne stanovanja ničesar  ukradel. Škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem vrat.

Vlom v trgovino  – Ravne na Koroškem

V  Ravnah na Koroškem je neznani storilec razbil okensko steklo trgovine in ukradel dve motorni žagi.

Tatvina goriva – Lopata

Na  avtocestnem počivališču Lopata smo obravnavali tatvino goriva. Storilec ga  je  dobrih  1000  litrov  ukradel iz rezervoarja ukrajinskega tovornega vozila.

Vlom v stanovanjsko hišo – Šentjur

V  Šentjurju,  na  Cesti  kozjanskega odreda, smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko  hišo.  Storilec  je iz kuhinje ukradel mikrovalovno pečico iz garažnih prostorov pa več kosov orodja.

Tatvina kolesa – Velenje

V  Velenju,  na  Ulici Františka Foita, je storilec iz kolesarnice  ukradel moško kolo.

Tatvina – Laško

V  Blatnem  vrhu,  na  območju  Policijske  postaje  Laško,  je storilec iz zapuščenega  gospodarskega  objekta  ukradel  dve  cisterni in večjo posodo molznega stroja.

Tatvina dveh koles z motorjem – Laško

V Brstniku, na območju Laškega, smo včeraj obravnavali tatvino dveh koles z motorjem in sicer znamke Tomos  APN 6, temno sive barve in Tomos 15 SLC, letnik  rdeče barve.

VIR:PU CELJE

Inline
Inline