Policijsko poročilo 18.9.2019, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 18.9.2019, Savinjska regija

Za nami je relativno miren dan. V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali  12 prometnih  nesreč.  6 prometnih nesreč se je končalo z lažjimi telesnimi poškodbami, 6 pa z materialno škodo.


Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino, vlom v poslovni prostor, 3 kazniva dejanja poškodovanje tuje stvari in dva kazniva dejanja ponarejanje denarja. Javni red in mir je bil kršen 2-krat na javnem kraju ter 4-krat v zasebnih prostorih. Na območju Žalca so policisti obravnavali prometno nesrečo med voznikom osebnega vozila in voznikom motornega kolesa. Vzrok za prometno nesrečo je bila prekratka varnostna razdalja voznika osebnega vozila, pri kateremu je alkotest pokazal 0.86 mg/l  izdihanega zraka. Voznik motornega kolesa pa se je lažje telesno poškodoval. Zoper povzročitelja bodo policisti podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Nevarne vožnje.

 

Nesreče pri delu – Radlje ob Dravi in Dravograd

Na območju Raven na Koroškem in Dravograda smo obravnavali tri nesreče pri delu, ki so se končale z lahkimi telesnimi poškodbami.

Požar – Mozirje

Mozirski policisti so obravnavali požar na stroju za sekance, kateri je zgorel v celoti, nastala je materialna škoda za okoli 30.000 €.

 

VIR: PU CELJE