Policijsko poročilo 24.02.2020, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 24.02.2020, Savinjska regija

V  zadnjih treh dneh smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 195 interventnih dogodkov.

Petek, 21. februar 2020

 

Vlom v gostinski lokal – Celje

V  noči  na  petek  je  neznani  storilec  prerezal  steno  paviljona  pred gostinskim  lokalom  na  Stanetovi  ulici v Celju. Iz hladilnika je ukradel nekaj  mesnih izdelkov in slaščic ter nekaj pijače. Tatvino mesnih izdelkov smo v istem gostinskem lokalu obravnavali tudi v noči na soboto.

Poskus vloma v počitniško hišico – Velenje

V  Velenju  ob  jezeru  je  neznanec  poskušal vlomiti v počitniško hišico. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vhodnih vrat.

Sobota, 22. februar 2020

Vožnja pod vplivom alkohola – Dobrna

V  noči iz petka na soboto smo na območju Dobrne obravnavali voznika, ki je zaradi   vožnje  pod  vplivom  alkohola  zapeljal  z  vozišča.  Preizkus  z alkotestom  je  pokazal,  da  je  imel  voznik  nekaj  manj kot dve promili alkohola  v  krvi.  40-letnega  voznika,  osumljenega  nevarne  vožnje, smo pridržali do streznitve.

Vlom v stanovanjsko hišo  – Latkova vas

V Latkovi vasi smo v soboto obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki  je  v  hišo  vlomil  skozi  vrata  terase  je ukradel nekaj gotovine in zlatnine.

Vlom – Rogaška Slatina

V  soboto  smo  bili obveščeno o vlomu v lopo ob počitniški hišici v Kačjem dolu,  na  območju  Policijske postaje Rogaška Slatina. Storilec je ukradel dve kosilnici.

Tatvini  – Celje

Iz  odklenjene garaže na Ostrožnem je storilec ukradel več kosov različnega orodja.  Tatvino  nekaj kosov orodja smo obravnavali tudi v Zadobrovi, kjer ga je storilec ukradel
iz odklenjenega pomožnega objekta ob stanovanjski hiši.

Nedelja, 23. februar 2020

Vloma v stanovanji stanovanjskega bloka – Celje


Včeraj  smo  bili  obveščeni  o  vlomu  v stanovanje na Opekarniški cesti v Celju.  Storilec je stanovanje preiskal. Podatkov o tem, kaj je ukradel, še nimamo.

Vlom  v  stanovanje  stanovanjskega  bloka  smo  včeraj obravnavali tudi na Podjavorškovi ulici v Celju.  Storilec je ukradel zlatnino.

Vlom  v objekt – Rogla

Na  Rogli  je  neznani  storilec  vlomil  v objekt ob sankališču in ukradel menjalni denar.

Tatvina – Medlog

V Medlogu je neznani storilec iz tovornega vozila ukradel več sesalcev.

Vlom v osebno vozilo – Velenje

V Šaleku je storilec vlomil v osebno vozilo in ukradel žensko torbico.

Tatvina – Velenje

V  gostinskem  lokalu v Velenju je neznani storilec ukradel žensko bundo, v kateri  je  imela  lastnica  telefon,   osebno izkaznico, bančno kartico in ključe vozila.

Požar – Vransko

Sinoči,  nekaj  po  19.  uri, smo na Vranskem obravnavali dimniški požar, v katerem je nastala manjša materialna škoda. Tuja krivda je izključena.

Travniški požari

Ta  konec tedna smo obravnavali več travniških požarov in sicer v Gubnem, v Gorjanah,  v   Rogatcu,  v  Laškem,  na območju Žalca in dva v Ljubiji.  Do večje  materialne  škode  na  srečo  ni prišlo. Vse, ki čistite travnike in gozdove  ter požigate suho travo, listje in vejevje pozivamo, da bodite pri teh opravili zelo previdni.

Zasegi vozil

Od  petka  do  danes  smo voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, zasegli šest osebnih vozil, motorno kolo in kolo z motorjem.

 

VIR: PU CELJE

X