Policijsko poročilo 26.2.2019, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 26.2.2019, Savinjska regija

Na območju Policijske uprave Celje, Savinjska regija, smo včeraj obravnavali 53 interventnih dogodkov.

Obveščeni smo bili o osmih prometnih nesrečah. V eni se je huje poškodovala kolesarka, ostale so s končale z materialno škodo na vozilih.

Prometno nesrečo kolesarke smo obravnavali v Zagradu v Celju. 54-letnica je kolesarila iz smeri Skalne kleti proti Zagradu. Pri sestopanju s sestopanju s kolesa je padla in se huje poškodovala.

Včeraj smo trem voznikom zasegli vozila.

V Celju smo neregistrirano vozilo zasegli vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Na vozilu je imel nameščeni dve različni registrski tablici, ki pripadata drugima voziloma. Na območju Rogatca smo osebno vozilo zasegli vozniku, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje, na območju Prebolda pa voznici, ki je vozila brez vozniškega dovoljenja.

Od dogajanja s področja kriminalitete izpostavljamo tatvine, drzno tatvino in požar.

Tatvine goriva – Laško, Otiški vrh

V Laškem so neznanci iz rezervoarjev dveh tovornih vozil, parkiranih na Celjski cesti, ukradli okoli 400 litrov nafte. Tatvino okoli 100 litrov goriva smo včeraj obravnavali tudi v Otiškem vrhu. Tudi v tem primeru je
storilec gorivo ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Požar – Celje


V Celju, na Ulici bratov Vošnjakov, smo včeraj obravnavali požar v stanovanju. Zaradi napake je zagorel pralni stroj. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 2.000 €.

Tatvina – Celje

V Celju, na Stegenškovi ulici, je neznani storilec iz osebnega vozila ukradel dvojna sončna očala in mp3 predvajalnik.

Drzna tatvina – Mlače

V Mlačah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, je gost lokala iz denarnice ukradel menjalni denar. Kmalu po dogodku smo osumljenega našli in ga bomo zaradi drzne tatvine kazensko ovadili.

Tatvina – Celje

Včeraj popoldne je neznani storilec iz garderobe telovadnice ene od celjskih osnovnih šol ukradel dva mobilna telefona.

 

VIR: PU CELJE