Policijsko poročilo 28.12.2020, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 28.12.2020, Savinjska regija

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih štirih dneh prejeli 841 klicev občanov. 190 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

Četrtek, 24. december 2020

Na Ljubljanski cesti v Celju je okoli 10.30 ure padel kolesar, ki je kolesaril iz smeri Čopove ulice proti centru Celja. 66-letni kolesar se je pri padcu hudo poškodoval.

Na Dobrni je neznani storilec na osebnem vozilu prerezal dve pnevmatiki.

Petek, 25. december 2020

Na Lavi v Celju smo obravnavali vlom v prodajalno koles. Storilca sta ukradla tri kolesa in jih poskušala skriti v bližini, kar je opazil občan in nas o tem obvestil. Občanu se za klic zahvaljujemo. Lastniku trgovine smo kolesa vrnili, storilca smo prijeli in ju bomo kazensko ovadili.


Sobota, 26. december 2020

V Velenju smo obravnavali tatvino registrskih tablic. Storilec ju je ukradel z vozila parkiranega pred trgovino.

Okoli 13. ure smo bili obveščeni o požaru. Zagorelo je v kurilnici stanovanjske hiše v Kasazah. V požaru je nastalo za okoli 6.000 € materialne škode. Tuja krivda je izključena.

Nedelja, 27. december 2020

Včeraj nekaj pred poldnevom smo bili obveščeni, da se je v Turskem žlebu, na območju Policijske postaje Mozirje, sprožil snežni plaz in zasul dve osebi 54-letno žensko in 50-letnega moškega. V času sprožitve je bilo na območju plazišča 11 ljudi. Pri reševanju ponesrečencev in sondiranju plazu je sodelovala Gorska reševalna služba iz Celja in policist pripadnik Gorske policijske enote. 50-letni moški ni iskal zdravniške pomoči, 54-letno žensko so oskrbeli v celjski bolnišnici.

 

VIR: PU CELJE