Policijsko poročilo 29.10.2019, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 29.10.2019, Savinjska regija

V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 14 prometnih  nesreč.  Ena prometna nesreča se je končala s smrtnim izidom, 3 prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami, 11 pa z materialno škodo.

Na področju kriminalitete smo obravnavali 6 tatvin, štiri vlome, goljufijo in poškodovanje tuje stvari. Policisti so 3 krat intervenirali na javnem kraju in 1 krat v zasebnem prostoru ter obravnavali 34 dogodkov iz ostalih področij dela policije.

 
 

Prometna nesreča s smrtnim izidom – Podvleka

Do tragične prometne nesreče je prišlo včeraj ob 17.50 uri, ki se je zgodila na cesti Brezno – Podvelka na območju Radelj ob Dravi. V nesreči sta bila udeležena dva osebna avtomobila. Vzrok za prometno nesrečo je bila vožnja po levi strani vozišča, 62-letne voznice osebnega avtomobila, ki je vozila iz smeri Radelj proti Mariboru. Voznica je v blagem desnem ovinku nenadoma zapeljala na nasprotno vozišče in trčila v drugo vozilo, ki je pravilno pripeljalo iz nasprotne smeri. Pri tem je voznica na kraju zaradi poškodb umrla, 61 letni voznik drugega vozila pa je bil lažje telesno poškodovan. Prav tako je bil lažje telesno poškodovan sopotnik v vozilu povzročiteljice.

Vlom v hišo  – Žalec

V noči z nedelje na ponedeljek je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo na območju Žalca, od koder ni odtujil ničesar, povzročil pa je materialno škodo za okoli 400 evrov.

Vlom v stanovanje – Celje

V obdobju od 30. septembra je neznani storilec vlomil v stanovanje na območju Celja, od koder je odtujil pipi za vodo in s tem lastnika oškodoval za okoli 300 evrov.

Tatvina registrske tablice – Velenje

Velenjski policisti so obravnavali tatvino registrske tablice CE NT-220, ki je bila odtujena iz osebnega vozila.

Tatvina orodja – Slovenske Konjice

V noči z nedelje na ponedeljek je bilo iz gradbišča v Slovenskih Konjicah odtujeno različno orodje v vrednosti 1500 evrov.

Nesreča pri delu – Ribnica na Pohorju

Policisti PP Radlje ob Dravi so obravnavali nesrečo pri delu, kjer je se pri padcu iz nadstreška z višine 2,5 metra huje telesno poškodoval 23 letni moški. Tuja krivda je izključena.

Nesreča pri delu – Šmarje pri Jelšah

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so obravnavali nesrečo pri delu, kjer se je pri delu v gozdu huje telesno poškodoval 70-letni moški. Tuja krivda je izključena.

 

VIR: PU CELJE