Policijsko poročilo 3.12.2019, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 3.12.2019, Savinjska regija

Na  območju  Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 68 interventnih dogodkov.

Prometna varnost

 

Včeraj  smo  obravnavali  eno  prometno  nesrečo s hudimi poškodbami, pet z lažjimi in petnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Prožinska vas

Policijsko  poročilo  začenjamo s podatki o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila  včeraj,  nekaj  čez  11.  uro,  v Prožinski vasi.  32-letni voznik tovornega  vozila  je  vozil  iz  smeri  Štor  proti  Šentjurju. Na območju Prožinske  vasi, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo  svojega vozila ni uspel ustaviti za stoječo kolono vozil in je zavil levo na nasprotno smerno
vozišče.  V  tistem  trenutku  se  je iz smeri Šentjurja pravilno pripeljal 71-letni  voznik  osebnega  avtomobila.  Vozili sta trčili, v trčenju se je 71-letni voznik osebnega vozila hudo poškodoval, voznik tovornega pa lažje.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in miru smo včeraj enkrat ukrepali v javnih prostorih in petkrat v zasebnih.

Kriminaliteta


Vlom v novogradnjo – Otiški vrh

V Otiškem vrhu je neznani storilec vlomil v prostore v izgradnji in ukradel raztezno posodo, dve črpalki in vodovodne klešče.

Vlom v brunarico – Šmartno ob Paki

V  Šmartnem  ob  Paki  smo  obravnavali  vlom  v  brunarico, last športnega društva.  Storilec je ukradel televizor, diaprojektor, več alkoholnih pijač in nekaj drugih stvari.

Vlom v stanovanje – Celje

Na  Škapinovi  ulici v Celju je storilec vlomil v stanovanje stanovanjskega bloka. Ukradel ni ničesar.

 

VIR: PU CELJE

X