Policijsko poročilo 30.5.2019, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 30.5.2019, Savinjska regija

Današnje policijsko poročilo je povsem v znamenju dogajanja s področja cestnega prometa.

V Celju, Arji vasi in Primožu pri Ljubnem, smo včeraj obravnavali prometne nesreče z lažjimi poškodbami udeleženih.

V Arji vasi je sinoči 39-letni romunski voznik osebnega vozila, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola trčil v ograjo. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,88 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Voznik in njegova 42-letna sopotnica sta se v trčenju lažje poškodovala. 39-letnega voznika osebnega vozila bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnja.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo včeraj obravnavali tudi na Skalni kleti v Celju. Povzročil jo je 37-letni voznik osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Voznik, ki je bil v prometni nesreči udeležen sam, se je v trčenju lažje poškodoval.


V Primožu pri Ljubnem je včeraj v popoldanskih urah 24-letni voznik osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča in se prevrnil v jarek. V prometni nesreči se je 24-letnik lažje
poškodoval.

Poleg omenjenih smo včeraj na našem območju obravnavali še 10 prometnih z materialno škodo. V Celju smo zasegli osebno vozilo 29-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

S področja javnega reda in miru poročamo o šestih kršitvah. Na področju kriminalitete izstopajočih dogodkov nismo beležili.

VIR: PU CELJE