Policijsko poročilo 4.1.2021, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 4.1.2021, Savinjska regija

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih štirih dneh prejeli 877 klicev občanov. 211 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

Vstop v novo leto je bil na Celjskem in Koroškem dokaj miren.

S področja cestnega prometa poročamo o devetnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Štirim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo smo zasegli vozila.

Včeraj nekaj pred 13. uro, je na cesti na Roglo, na osebno vozilo padla večja smreka. Voznik in potnica nista bila poškodovana. Na vozilu je nastala večja materialna škoda.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo v zadnjih štirih dneh ukrepali šestintridesetkrat.

S področja kriminalitete poročamo o vlomu.


Na Ulici mesta Grevenbroich v Celju smo obravnavali vlom v vozilo. Storilec je ukradel dva kovčka z električnim orodjem in dva kovčka z delovnim materialom. Škodo ocenjujejo na približno 1.000 €.

V zadnjih štirih dneh smo na našem območju obravnavali tri požare.

V petek sta v Krajnčici zgoreli dve osebni vozili. Voznika sta vozili parkirala na pogorišče, kjer je lastnik dan prej izvajal sanitarno sečnjo. Obe vozili sta v požaru v celoti zgoreli.

V noči iz sobote na nedeljo je na območju Radelj ob Dravi v celoti zgorela stanovanjska hiša. Materialna škoda je visoka. Zagorelo je pri dimniku. Tuja krivda je izključena.

Včeraj okoli poldneva smo požar obravnavali tudi v Zrečah, kjer je zaradi dotrajane električne napeljave zagorelo v podstrešnem delu stanovanjske hiše. V požaru je prišlo do manjše materialne škode.

 

VIR: PU CELJE