Policijsko poročilo 6.7.2020, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 6.7.2020, Savinjska regija

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 847 klicev občanov. 227 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Petek, 3. julij 2020

V petek smo obravnavali tri vlome v stanovanjske hiše.

Na območju Laškega je storilec v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je gotovino.

V Draži vasi je neznani storilec vlomil v dve stanovanjske hiše. Ukradel ni ničesar.

V Celju, na Ljubljanski cesti, smo obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Tudi v tem primeru ni storilec ničesar ukradel.

V Škalah smo obravnavali vlom v poslovne prostore podjetja. Storilec je iz predalnika v pisarni ukradel menjalni denar.

Na Kersnikovi ulici v Velenju je neznani storilec s parkirišča pred stanovanjskim blokom ukradel moško kolo znamke X Fact, modre barve.

Sobota, 4. julij 2020


Na avtocestnem počivališču Lopata smo obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec jo je dobrih 400 litrov ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

V Slivnici, na območju Policijske postaje Šentjur, je neznani storilec vlomil s stanovanjsko hišo. Ukradel ni ničesar.

Na območju Zreč smo okoli 20. ure obravnavali prometno nesrečo. 61-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola, je zapeljal v levo in trčil v 54-letnega voznika kolesa z motorjem, ki je pravilno pripeljal nasproti. Motorist se je v trčenju hudo poškodoval.

V večernih urah smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Frankolovem. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Ukradel je gotovino.

Nedelja, 5. julij 2020

Včeraj, okoli 11. ure smo, v Resniku na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, obravnavali prometno nesrečo v kateri se je poškodoval 66-letni motorist, ki je vozil smeri Rogle proti Loški gori. Zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo je motorist v Resniku trčil v osebno vozilo voznice, ki je pred njim stala v koloni vozil. Motorist in sopotnica sta padla. 66-letni voznik se je pri padcu hudo poškodoval, njegova 63-letna sopotnica in 51-letna voznica osebnega vozila v trčenju nista bili poškodovani.

Na območju Rogaške Slatine je neznani storilec vlomil v klet in ukradel moško gorsko kolo znamke Scoot.

Pri kontrolah cestnega prometa smo v zadnjih treh dneh zaznali 127 kršitev cestno prometnih predpisov zaradi prekoračene hitrosti. Devet voznikov je vozilo pod vplivom alkohola. Sedmim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, smo zasegli vozila.

 

VIR: PU CELJE

X