Policijsko poročilo 8.11.2019, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 8.11.2019, Savinjska regija

Včeraj  smo  na območju Policijske uprave Celje obravnavali 75 interventnih dogodkov.

Požar – Okrešelj

 

Včeraj smo bili obveščeni, da je v preteklih dneh v celoti pogorel Frischaufov dom na Okrešlju. Danes bomo opravili ogled požarišča. Podatke o ugotovitvah ogleda vam bomo posredovali v prihodnjih dneh.

Vlomi v stanovanjske hiše – Čeplje, Polzela in Studence

Včeraj  zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Čepljah na območju Policijske postaje Žalec. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno in ukradel nekaj kosov nakita in nekaj gotovine.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi na Polzeli. Tudi v tem primeru  je  storilec  v  hišo  vlomil  skozi  okno ter ukradel zlatnino in gotovino.

Na  žalskem  območju  in sicer v Studencah smo včeraj obravnavali še poskus vloma  v  stanovanjsko  hišo.  Storilcu  v  hišo ni uspelo vstopiti je pa s kompresorja in raztezne posode ob hiši ukradel več bakrenih cevi.

Na  območju  Policijske  postaje  Žalec smo v zadnjem tednu obravnavali več vlomov  v  stanovanjske  hiše,  zato  občane  pozivamo  naj bodo pozorni na neznane  osebe,  ki  si  ogledujejo  okolico  in   na  vozila s katerimi se pripeljejo.  O sumljivih  neznancih  naj nas takoj obvestijo na telefonsko številko 113.

Tatvina – Žalec

S  pokopališča  v  Žalcu  je neznani storilec z groba  Rista Savina ukradel doprsni kip, vreden okoli 10.000 €.

Poškodovanje vozila – Celje

Na Ljubljanski cesti v Celju smo včeraj obravnavali poškodovanje vozila, na katerem je storilec prerezal dve pnevmatiki.

 

VIR: PU CELJE