Policijsko poročilo 8.5.2019, Savinjska regija - savinjska.info

Policijsko poročilo 8.5.2019, Savinjska regija

Včeraj  smo  na  Operativno  komunikacijski  center Policijske uprave Celje, Savinjska regija, sprejeli  57 klicev o interventnih dogodkih.

V  današnjem  policijskem  poročilu  poročamo  o  prometni nesreči s hudimi poškodbami, dveh vlomih v stanovanjski hiši, vlomu v osebno vozilo, tatvini registrskih tablic,  poškodovanju vozila, požaru in zasegu dveh vozil.

Vlom v osebno vozilo – Celje

Na  parkirišču  ob  Šmartinskem jezeru smo včeraj obravnavali vlom v osebno vozilo.  Storilec  je   iz  vozila  ukradel  prenosni  računalnik  in nekaj gotovine. Škodo je lastnici povzročil še s poškodovanjem vrat.

Tatvina registrskih tablic – Andraž nad Polzelo

V  Andražu  nad  Polzelo  je neznani storilec z osebnega vozila ukradel obe registrski tablici.

Vloma v stanovanjski hiši – Žalec in Celje

Na  območju  Žalca  smo  obravnavali  vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel gotovino.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi v Celju. V tem primeru storilec najverjetneje ni ničesar odnesel.


Poškodovanje vozila – Polzela

Na Polzeli smo včeraj obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je odprl pokrov motorja in prerezal vse vodnike iz razdelilne kape do vžigalnih svečk.

Zasega vozil in vožnja pod vplivom alkohola – Dramlje in Hajnsko

Sinoči, okoli 20.30 ure, smo v Dramljah ustavili 39-letnega voznika osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in krepko pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel v krvi skoraj 2,5 promila alkohola. Vozniku smo vozilo zasegli. Sledi obdolžilni predlog.

V  Hajnskem  smo  včeraj  zasegli  tovorno vozilo vozniku, ki je vozil brez ustrezne kategorije vozniškega izpita.

Požar – Mežica

Nekaj  pred  polnočjo  smo  v  Mežici obravnavali požar. Zagorelo je osebno vozilo  parkirano  pred  stanovanjskim  blokom. Vzrok požara še ni znan. Po oceni lastnika je na vozilu nastalo za okoli 15.000 € materialne škode.

VIR: PU CELJE