fbpx

Policijsko poročilo, dne 16. maj 2018

Na  območju Policijske uprave Celje smo včeraj največ dogajanja beležili na področju  kriminalitete. Mirnejše je bilo na področju javnega reda in miru, kjer  smo  zaradi  kršitev  posredovali  petkrat  ter  na področju cestnega prometa,  kjer  smo  zabeležili  štirinajst  prometnih  nesreč z materialno škodo.

Od  dogajanje s področja kriminalitete izpostavljamo tri vlome, dve tatvini in goljufijo.

Vlom v poslovne prostore – Vransko

Na območju Vranskega smo včeraj obravnavali vlom v poslovne prostore podjetja. Storilec je ukradel nekaj gotovine.

Tatvina  nafte – Rogaška Slatina

V kamnolomu, na območju Rogaške Slatine, je neznanec iz dveh delovnih strojev ukradel dobrih 600  litrov nafte.

Tatvina – Celje

Na Ljubljanski cesti v Celju je neznanec iz vozila, katerega vrata se zaradi okvare niso dala zakleniti, ukradel dve denarnici z gotovino,  moško uro dvojna sončna očala, torbo za prenosnik in nekaj drugih stvari.

Goljufija – Šmarje pri Jelšah

Na območju Šmarja pri Jelšah smo obravnavali goljufijo. Ženska, ki se je predstavila kot predstavnica medicinskega podjetja,  je občanki ponudila dve posebni odeji, katerih realna vrednost naj bi bila 1.000 €, zaradi določenih popustov pa ji je odeji ponudila za 150 €. Občanka je odeji, katerih dejanska vrednost je mnogo nižja, kupila, prodajalka pa ji ni izdala nobenega računa oziroma potrdila o plačilu. Občane ob tej priložnosti opozarjamo, naj bodo previdni pri tovrstnih nakupih.

Vlom v stanovanjsko hišo – Šentjur

Na območju Šentjurja smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata na terasi. Ukradel je več kosov nakita.

Vlom v garažo – Celje

Na Stanetovi ulici v Celju je neznanec vlomil v garažo in ukradel kolo znamke Scott, modro oranžne barve.

vir:PU Celje