Tragična nesreča, 44-letnik mrtev - savinjska.info

Tragična nesreča, 44-letnik mrtev

V sredo nekaj pred 14. uro je v delovni nesreči v Celju umrl 44-letni delavec. Do hude nesreče je med remontom prišlo tudi v Črnomlju.

Policisti PU Celje so bili v sredo nekaj pred 14. uro obveščeni, da je v podjetju v Žalcu prišlo do delovne nesreče, v kateri je umrl delavec. Med menjavanjem pnevmatike na tovornem vozilu je tovorno vozilo padlo na 44-letnika, ki je bil pod vozilom. Do tega je najverjetneje prišlo zaradi zdrsa hidravlične dvigalke. 44-letni delavec, državljan Bosne in Hercegovine, je na kraju nesreče umrl. 

Policijska preiskava še poteka. 

Med remontom se je zgodila nesreča Črnomaljski policisti so bili v sredo dopoldne obveščeni, da je pri delu v podjetju na območju Semiča prišlo do nesreče. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je med remontom prišlo do udara električnega toka.  Hudo poškodovanega 48-letnega delavca z območja Maribora so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, od tam pa v UKC Ljubljana.  Policisti so o nesreči obvestili preiskovalnega sodnika, okrožno državno tožilko in inšpektorja, pristojnega za delo. Nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin nesreče.

Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/tovorno-vozilo-padlo-na-44-letnika-ki-je-na-kraju-umrl-374764 – www.zurnal24.si

 

VIR: ZURNAL24.SI

FOTO: simbolična fotografija