Tri prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami(Žalec, Rogaška Slatina, Mozirje)

Od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali  tri prometne nesreče s hudimi telesnimi  poškodbami, 8 z lažjimi telesnimi poškodbami ter 27 prometnih nesreč  z materialno škodo. V policijske evidence smo na novo vpisali 7 tatvin, 3 vlome, 3 poškodovanja tujih stvari,  KD Nasilja v družini ter 2 druga kazniva dejanja. Naši policisti
so 27 krat intervenirali  na javnem kraju in 4 krat v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča s  hudimi telesnimi poškodbami – Mozirje.

 

V petek nekaj čez šesto popoldan je v Mozirju prišlo do prometne nesreče, v kateri se huje telesno  poškodoval pešec.  55 letni pešec je  nepravilno prečkal cesto  izven prehoda za pešce v trenutku,  ko je po cesti pravilno pripeljal 39 letni voznik motornega kolesa.  Prišlo je do trčenja, v katerem se je pešec huje telesno poškodoval.

Prometna nesreča s  hudimi telesnimi poškodbami – Žalec.

V petek popoldne smo bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri se je huje telesno poškodoval kolesar. Do nesreče je prišlo že v četrtek zvečer, ko je 51-letni kolesar v Braslovčah zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad kolesom ter padel. Pri padcu je zadobil hude telesne poškodbe.

Prometna nesreča s  hudimi telesnimi poškodbami – Rogaška Slatina

Tudi tretja prometna nesreča s hudimi telesnimi poškdodbami se je zgodila v petek zvečer, in sicer  v Rogaški Slatini. Do nesreče je prišlo, ko je 51-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal iz ceste ter se prevrnil na bok. V nesreči se je voznik lažje telesno poškodoval, njegova 50 letna sopotnica pa je zadobila hude telesne poškodbe.

Vlom – Dravograd

V Dravogradu so policisti opravili ogled kraja vloma v poslovni prostor. Neznani storilec je preiskal prostore ter odtujil prenosno  blagajno z 2.500 eur.

Vlom – Radlje ob Dravi

V Ravnah na Koroškem je neznani storilec odstranil ključavnico iz kolesarnice, ki je v sklopu  poslovnih prostorov ter vstopil v notranjost. Ker je v prostoru nameščena alarmna naprava, se je le ta sprožila ter nepridiprava pregnala, saj ni bilo nič odtujenega.

Tatvina  goriva- Tepanje

Na počivališču Tepanje so policisti policijske postaje Slovenske  Konjice obravnavali dve tatvini goriva.

Tatvina registrskih tablic – Vojnik

V Vojniku so celjski policisti opravili ogled tatvine dveh registrskih tablic odtujenih iz parkirnega osebnega avtomobila.

Tatvina kolesa z motorjem – Velenje

V Velenju so nepridipravi odtujili starejše kolo z motorjem Tomos, tip A3, reg. štev. CE VH-67.

 

VIR:PU CELJE – FOTO:PIXABAY(simbolična fotografija)