fbpx

V nesreči na štajerski avtocesti udeleženih šest vozil

Zaradi prometne nesreče je zaprta štajerska avtocesta med Blagovico in Vranskim proti Celju. Po podatkih policije je bilo v nesreči udeleženih šest vozil, poškodovan pa naj ne bi bil nihče. Zaradi razlitega goriva in čiščenja vozišča bodo avtocesto med Domžalami in Celjem proti Mariboru zaprli.

Zaradi prometne nesreče je zaprta štajerska avtocesta med Blagovico in Vranskim proti Celju, obvešča Prometno-informacijski center. Vozniki osebnih vozil se lahko preusmerijo na regionalno cesto Domžale–Celje.

Ljubljanski policisti so za 24ur.com povedali, da je bilo po informacijah, ki so jih zbrali doslej, v nesreči udeleženih šest vozil, poškodovan pa naj ne bi bil nihče. Policisti so na kraju dogodka in opravljajo ogled kraja nesreče.

Pozor, spolzko vozišče!

Prometno-informacijski center opozarja tudi, da je zaradi razlitega goriva spolzko vozišče med Domžalami in Celjem–zahod proti Mariboru. Vozite previdno!

Zaradi čiščenja vozišča bodo štajersko avtocesto med Domžalami in Celjem proti Mariboru zaprli. Promet bo preusmerjen na regionalno cesto, zaprti bodo tudi vsi uvozi med Domžalami in Žalcem proti Mariboru, Trojane v obe smeri.

VIR:24UR.COMAVTOR:U.Z.FOTO:Arhiv(simbolična fotografija)