Vremenska napoved za Slovenijo, 9.9.2019 - savinjska.info

Vremenska napoved za Slovenijo, 9.9.2019

NAPOVED ZA SLOVENIJO – povzetek

Danes dopoldne bo spremenljivo s krajevnimi plohami in kakšno nevihto. Popoldne se bo zjasnilo. Jutri bo sončno z meglenim jutrom.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Danes dopoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno bodo krajevne plohe in posamezne nevihte, ki bodo popoldne od zahoda ponehale, hkrati pa se bo jasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 22 °C.

Jutri bo sončno. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah v notranjosti Slovenije megla. Zvečer bo na Primorskem zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 10, ob morju okoli 14, najvišje dnevne od 19 do 23, na Primorskem do 25 °C.

OBETI

V sredo bo v notranjosti nastala nizka oblačnost, ki se bo popoldne trgala. Bolj jasno bo na zahodu. Na Primorskem bo pihala šibka burja. V četrtek bo precej sončno in topleje.


VREMENSKA SLIKA

Ciklon z vremensko motnjo se je pomika proti severovzhodu. K nam od zahoda v višinah doteka hladnejši in še razmeroma vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Danes bo spremenljivo s pogostimi krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami, ki se bodo umikale proti vzhodu. Od zahoda se bo čez dan jasnilo.

Jutri bo sončno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla.

Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2019-09-09 08:46

X