Z avtobusem zdrsel po klancu in umrl na kraju nesreče, našli so ga popoldan! - savinjska.info

Z avtobusem zdrsel po klancu in umrl na kraju nesreče, našli so ga popoldan!

Včeraj  smo  na  Operativno  komunikacijski  center Policijske uprave Celje sprejeli 336 klicev občanov, v 87. primerih je šlo za interventne dogodke.

Največ  dogodkov  in  sicer 40 je bilo s področja cestnega prometa, 23. smo ukrepali  zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru,  v  17. primerih pa smo obravnavali kazniva dejanja.

 

Med podrobnostmi najprej o včerajšnji smrtni prometni nesreči.

Smrtna prometna nesreča – Podvolovjek

O  prometni  nesreči smo bili obveščeni včeraj v popoldanskih urah, zgodila se  je  najverjetneje  okoli  13.30  ure.  69-letni  voznik  je  vozil   po turistični cesti iz smeri Kamnika proti Lučam. Izven naselja Podvolovjek je v  ostrem  desnem  ovinku  zapeljal  naravnost čez vozišče. Avtobus je nato zdrsel po strmem gozdnato skalnatem pobočju in trčil v več dreves. Po okoli 38  metrih  drsenja  je  s  sprednjim delom avtobusa silovito trčil v večje drevo,  kjer  je  vozilo tudi obstalo. Voznik je na kraju nesreče poškodbam podlegel.  To  je letošnja dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na našem območju. Lani v enakem obdobju so v prometnih nesrečah umrle tri osebe.

Vlomi v šest kleti – Prevalje

Na  Prevaljah smo včeraj obravnavali vlome v šest kleti. Lastniki pogrešajo prehranske izdelke, vino, orodje in športno torbo.

Vlom v delavnico – Dravograd

V  Dravogradu  je včeraj neznani storilec vlomil v delavnico in ukradel več električnega in baterijskega orodja.

Poškodovanje vozila – Celje

Danes  zjutraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec na Pucovi ulici v Celju  ponoči  poškodoval  osebni  avtomobil.  Na  vozilu  je  prerezal vse pnevmatike in odlomil stranski ogledali.

 

VIR:PU CELJE