Dobrodelna predstava gledališčnikov, Gornji Grad, Savinjska regija - savinjska.info

Dobrodelna predstava gledališčnikov, Gornji Grad, Savinjska regija

Igralci gledališke skupine Kulturnega društva Gornji Grad, Savinjska regija, so že tretje leto zapored odigrali dobrodelno predstavo, katere izkupiček so letos namenili Prostovoljnemu gasilskemu društvu Bočna za izgradnjo garaže za novo gasilsko vozilo.

S predstavo Diagnoza: Fotr! so gornjegrajski gledališčniki lani nastopali ne le po Zgornji Savinjski dolini temveč tudi širom po Sloveniji. Zadnjo predstavo v letu in na domačem terenu pa so že tretje leto zapored odigrali v dobrodelne namene. Zbrana sredstva so že podarili posamezniku za ureditev kopalnice v hiši, Karitasu in letos bočkim gasilcem.

Gasilci se zelo trudijo z ureditvijo garaže za novo gasilsko avtocisterno, ki bo dokončana v tem letu. V stari garaži ni prostora za dva avtomobila, zato nekdanjo strojno lopo preurejajo v garažo. Veliko dela in časa so že vložili v gradnjo, prav tako sredstev, zato so bili dobrodelnega prispevka zelo veseli.

Ob koncu predstave se je v imenu igralcev za prispevek vsem zahvalila predsednica društva Tatjana Bezovšek, izkupiček, dobrih sedemsto evrov pa je predsedniku PGD Bočna Gregorju Kropovšku izročil župan Toni Špeh. Občina bo izkupičku naknadno dodala še toliko, da bo znesek okrogel tisočak. Igralcem so se še posebej zahvalile članice aktiva kmečkih žena iz Bočne, ki so napekle pecivo v zahvalo za njihovo lepo gesto.

Celotno galerijo slik si lahko pogledate na tej POVEZAVI

VIR:GORNJI-GRAD.SI