Kek na zadnji tekmi vpoklical nekaj novih imen - savinjska.info

Kek na zadnji tekmi vpoklical nekaj novih imen

Kvalifikacije za Euro 2020 so v sklepni fazi.
 

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je na Brdu pri Kranju predstavil seznam igralcev, na katere bo računal na zadnjih dveh tekmah kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020 proti Latviji in Poljski. 

Na seznamu izbrane vrste je nekaj “novih” imen, med njimi Martin Milec, Haris Vučkić, Rajko Rep in Amedej Vetrih. Tokrat na seznamu ni Domna Črnigoja, Romana Bezjaka in Luke Zahovića, prav tako tudi ne kaznovanega Denisa Popovića.

Reprezentanca Slovenije se bo zbrala v ponedeljek v Kopru, kjer bo tudi opravila priprave. Tekma z Latvijo bo v soboto, 16. novembra, v Stožicah, s Poljsko pa v torek, 19. novembra, v Varšavi.

“Po oktobrskem razočaranju je čas za novo akcijo. Velika pričakovanja včasih pač nosijo velika razočaranja. Težava pa je bila v nas. Toda življenje gre naprej. Na teh tekmah se bo videlo, če smo sposobni obrniti vse skupaj v pozitivo. Ker za preboj na veliko tekmovanje rabiš konstantnost, ne pa nihanja, kot so bila pri nas,” je na novinarski konferenci dejal Kek. Dodal je, da bi si še marsikdo zaslužil priložnost, ampak je pač treba narediti določen izbor. “Želimo pa ta cikel končati s tistimi, ki so bili nosilci v teh kvalifikacijah,” pojasnjuje Kek.

Preostanek članka in video posnetek si lahko pogledate na tej POVEZAVI

 

VIR: ZURNAL24.SIAVTOR: Da. B.FOTO: PROFIMEDIA