OBČINE SAVINJSKE REGIJEŠPORT

LJUBNO LETI V NOVE ZMAGE, SAVINJSKA REGIJA

Rajko Pintar nam je sporočil, da tekmovalci SSK Ljubno BTC še vedno nadaljujejo z odličnimi rezultati, ki so jih dosegali skozi celo zimsko sezono!

Piko na i je pred dnevi postavil Jaka Kramer, ki je nedavno prav na Ljubnem postal državni prvak v kategoriji mladincev do 16 let. Aktualni državni prvakinji sta postali tudi Iris Zagožen v kategoriji kadetinj do 13 let in Taja Trbovšek v kategoriji kadetinj do 15 let. Ekipno tekmo pa so fantje in Iris Zagožen končali na 2. mestu in postali državni podprvaki do 13 let.

Še prej je Taja Trbovšek na OPA igrah, ki veljajo za evropsko prvenstvo, osvojila bronasto medaljo ter srebrno medaljo s slovensko reprezentanco. Zelo lepe rezultate  so v zimski sezoni osvojili tudi ostali mladi tekmovalci SSK Ljubno BTC Jan Voler, Alen Kladnik, Nace Jurjevec in drugi.

Člani in mladinci SSK Ljubno BTC pa seveda izredno uspešno tekmujejo na najvišjih mednarodnih tekmovanjih. Timi Zajc, Žak Mogel, Jernej Presečnik, Gašper Presečnik, Gorazd Završnik, Nika Krašovic in drugi pridno nabirajo točke svetovnega, celinskega, FIS in  alpskega pokala širom po svetu.

Za sijajne dosežke vsem naštetim iskreno čestita tudi župan Občine Ljubno Franjo Naraločnik.

 

vir: ljubno.si