Na Gubčevi ulici razstava fotografij plakatov o Tehno parku Celje, ki so jih ustvarili otroci in mladi, Savinjska regija - savinjska.info

Na Gubčevi ulici razstava fotografij plakatov o Tehno parku Celje, ki so jih ustvarili otroci in mladi, Savinjska regija

Celje, 20. julij 2020 – Letos poleti bo odprl vrata poljudnoznanstveni zabavni park Tehno park Celje, Savinjska regija, ki bo za naše mesto velika pridobitev. Veselijo se ga predvsem otroci in mladi, ki so zgodaj spomladi na temo Znanost: sanjamo sanje – odkrivamo znanje izdelali velike plakatne panoje. Pri svojem delu so bili zelo domiselni in kreativni, vendar zaradi epidemije poslikav niso mogli dokončati. Kot vsako leto smo jih namreč v času praznovanja praznika Mestne občine Celje nameravali predstaviti v Galeriji na prostem.

Razstava 1

(foto: MOC)

Otroci iz celjskih vrtcev, osnovnih in srednjih šol ter celjskih zavodov so kasneje, ko so se ukrepi za zajezitev novega koronavirusa sprostili, poslikave dokončali, zato jih bomo v Galeriji na prostem predstavili v drugi polovici avgusta. Veliki plakatni panoji vas bodo pozdravljali na različnih lokacijah v mestu in vam razkrivali znanost skozi oči mladih. 

Razstava 2

Že od danes dalje pa si lahko njihove zanimive poslikave ogledate na prenovljeni Gubčevi ulici pred nekdanjo veleblagovnico T, v kateri urejamo Tehno park Celje. Postavili smo razstavo fotografij 25 plakatov, ki bodo na ogled do konca poletja.

Razstava 3 

 
 
VIR: MOC.CELJE.SI
X