OBČINE SAVINJSKE REGIJE

NAJ SE GRAJSKA PRAVLJICA PRIČNE, KOZJE, SAVINJSKA REGIJA


Na gradu Podsreda, Kozje, Savinjska regija, smo v sredo, 16. junija 2020, predali 15 novih namestitvenih kapacitet.

Sobe & apartmaji – Grad Podsreda (Rooms & Apartments – Podsreda Castle)  bodo tako že ta mesec sprejeli prve goste, ki bodo uživali za grajskim obzidjem.

Med gosti na otvoritvi so bili minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek, podpredsednik Turistične zveze Slovenije Peter Misja, direktorica Kozjanski park Mojca Kunst, direktor Visit Podčetrtek Bostjan Misja ter številni župani sosednjih in prijateljskih občin.

Gostje so tako občudovali lično urejene apartmaje in sobe, prav tako pa so lahko preizkusili odlične dobrote domačih ponudnikov, in sicer iz Kmetije Kunej, Ekološka Kmetija Kukovičičev MLINKmetija GorjupPekarna Pod GradomVina Mramor – Vinotoč Gruska.

Minister Zdravko Počivalšek je na svoji FB strani zapisal:

»V gradu Podsreda so od danes gostom na voljo prostorni apartmaji in sobe. Pri ureditvi so stopili skupaj lokalnih obrtniki, zato novo urejeni prostori govorijo avtentično kozjansko zgodbo.
Grad Podsreda dobiva tako zaokroženo ponudbo, ki lepo dopolnjuje turistični mozaik Obsotelja in Kozjanskega.
Vizija turizma je usmerjena v oblikovanje trajnostnih, avtentičnih in inovativnih zgodb kot temelja pet zvezdičnih doživetij. S tem se zgodba, kot jo pišejo na gradu Podsreda, povsem sklada.
Moje velike pohvale gredo vsem, ki se trudijo gostom približati te lepe kraje, hkrati pa vsem, ki iščete novih doživetij, namenjam vabilo, da nas obiščete!
Sprejeli vas bomo odprtih rok in src!«

 

VIR: KOZJE.SI – FOTO: KOZJE.SI