SLOVENIJA

poraVnava Celje: Naslov, kjer se lahko ureja odškodnina

Če ste iz Celja ali njegove okolice in se vam je pripetila prometna nesreča ali nezgoda, če razmišljate o osebnem stečaju, je poraVnava Celje pravi naslov za vas. V poslovni enoti poraVnave v Celju vas bo sprejela  Monika Pečnik, dipl. pravnica (UN), ki vas bo vodila skozi postopek pridobivanja odškodnine. Celjsko izpostavo, ki je ena od devetih poraVnavinih enot, najdete na Mariborski cesti 54.

V primeru pridobivanja odškodnine zaradi nesreče, delovne nezgode, nezgode na javnih in zasebnih površinah, oškodovanec potrebuje osebo, ki ji lahko zaupa. Podjetje poraVnava velja za največjo odškodninsko družbo, ki je svojo mrežo razširilo po celotni Sloveniji. Izkušeni pravniki imajo za seboj nešteto odškodninskih primerov, uspešno rešenih osebnih stečajev in ugodnih pravnih razpletov.

Situacije v katerih so se znašli naši oškodovanci so stresne, zato je prav, da ima vaš primer v rokah strokovno podkovana oseba, ki pa vam ob enem vaš primer razloži na način, ki ga boste razumeli.

Monika Pečnik, vodja PE Celje

Vodja enote poravnava Celje se predstavi: 

Monika Pečnik iz poslovne enote poraVnava Celje se je podjetju pridružila takoj po zaključku študija in po pridobljenem nazivu diplomirana pravnica. Vodja enote poraVnava Celje svoje znanje nadgrajuje na magistrskem študiju Pravo. Poleg slovenščine posluje tudi v angleškem in hrvaškem jeziku. Stranke sprejme z veliko mero posluha, v enoto poraVnava Celje se zato rade vračajo. 

Monika se pri svojem delu drži načela: »Ko delaš to, kar imaš rad in ne za to, ker moraš, da preživiš …« 

»Hvaležna sem, da sem del kolektiva poraVnava v PE poraVnava Celje in, da lahko s pravnim znanjem pomagam strankam pri uveljavitvi njihovih pravic. Želim slišati vaše želje, potrebe in vam hkrati svetovati, da skupaj kar se da hitro dosežemo cilj. Ne glede na to kako visok je! Drži, da je znanje moč, ampak kako uporabiti znanje v praksi? To je prava moč in mi to znamo,« je povedala vodja PE poraVnava Celje. 

Monika Pečnik ima za seboj ogromno ugodno razrešenih primerov. Da je višina odškodnine primerna, pa je potrebno vaše takojšnje ukrepanje, opozarjajo strokovnjaki za odškodnine.

V poslovno enoto poraVnava Celje pokličite takoj, ko se znajdete v eni od zgoraj naštetih situacij. Na primer, ko ste udeleženi v prometni nesreči. Ali ste vedeli, da ste do odškodnine lahko upravičeni tudi, če ste povzročitelj nesreče? Ter tudi v primeru, ko nimate vidnih poškodb in tudi, če ste zdravnika obiskali le enkrat. Zaupate nam lahko v primeru odškodnin za poškodbe, za nezgode na javnih površinah. Diskretno in strokovno ter z velikim posluhom vas bomo vodili skozi postopek osebnega stečaja.

Postopki pridobivanja odškodnine so zahtevni, zato obiščite PE poraVnava Celje, ki je ena izmed devetih poraVnavinih poslovalnic.  Kje nas najdete? Mariborska cesta 54, 3000 Celje

Kdaj: Od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.00.

Stopite v stik z nami preko elektronske pošte: celje@poravnava.si ali nas pokličite na 080 13 14, kjer smo dosegljivi 24 ur na dan. 

Če nas boste obiskali na naši lokaciji, kjer smo že osmo leto, vam je na voljo tudi brezplačno parkirišče pri optiki Trežan. 

Monika Pečnik iz poslovne enote poraVnava Celje zagotavlja strokoven pristop, ki so ga podkrepile izkušnje. Slovenski pravni sitem je zapleten, zato na eni strani potrebuje strokovnjaka, ki sistem pozna in na drugi strani človeka, ki laični stranki postopek razloži. 

Vodja poslovne enote poraVnava Celje se lahko pohvali s prijaznim pristopom in odkrito komunikacijo, kar potrjujejo številne zadovoljne stranke. 

Celjani in okoliški prebivalci! Ne pozabite, da v nesreči niste sami, svoje primere zaupajte enoti Poravnava Celje in zagotavljamo vam strokovno vodeno pot do primerne odškodnine. Obiščite nas v naši poslovalnici na Mariborski cesti 54 v Celju ali nas pokličite na 080 13 14, kjer smo za vas dosegljivi 24 ur na dan, vse dni v tednu.