OBČINE SAVINJSKE REGIJE

Pridružite se nam na odprtju športnega poligona, Mozirje, Savinjska regija

Pomembna vloga pri razvoju vrhunskega športa je tudi v športu za vse, saj je blaginja naroda in gospodarskih družb zelo odvisna od kakovosti življenja posameznikov. Temu Skupina SIJ posveča posebno pozornost, zato poleg vrhunskega športa podpira tudi športno rekreacijo in v skupnostih po vsej Sloveniji omogoča vadbo na jeklenih športnih poligonih, ki so plod lastne izdelave.

Vljudno vabljeni, da v naši družbi pospremite
OTVORITEV JEKLENEGA ŠPORTNEGA POLIGONA ZA VADBO NA PROSTEM
ki bo v torek, 23. aprila 2019 ob 16. uri
pri Mozirskem sejmišču

Z nami bodo Bogdan Gabrovec, predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez, mag. Sara Wagner, vodja korporativnega komuniciranja Skupine SIJ, Ivan Suhoveršnik, župan občine Mozirje, Savinjska regija in Janez Sodržnik, podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez.

Posebna gostja dogodka bo atletinja Maja Mihalinec, udeleženka olimpijskih iger v Rio de Janeiru 2016, ki se na atletske steze vrača po dolgotrajnem okrevanju in je lep primer kako se z jekleno voljo lahko premaga vse ovire. Program na dogodku bodo popestrili Streeterji, mladi fantje, ki vadbo jemljejo resno in za svoj trening uporabljajo predvsem svojo lastno težo.

Veselimo se vaše družbe.

 

VIR:MOZIRJE.SI