OBČINE SAVINJSKE REGIJE

Sprejem devetošolcev, Kozje, Savinjska regija

Vsako leto ob koncu šolskega leta županja Milenca Krajnc sprejme učence zaključnih razredov osnovnih šol Kozje in Lesično ter njihove vrstnike ter soobčane iz sosednjih osnovnih šol. Tokrat jih je pričakala v četrtek, 11. junija 2020, že tradicionalno v Večnamenskem centru Kozje, Savinjska regija.

Letošnja generacija devetošolcev si bo konec osnovnega šolanja najverjetneje zapomnila po razmerah, ki so drastično vplivale na njihov vsakdan in jih prikrajšala za druženje in skupno doživljanje zadnjih tednov šolanja. Najbrž si bo zapomnil tudi to, da protokol zaradi varnosti ni dovoljeval stiska rok, vendar je bila čestitka za uspešen zaključek osnovnošolskega obdobja kljub temu iskrena.

Županja je v zahvalo za trud in v spomin na osnovnošolsko izobraževanje učencem podarila knjige. Skupno druženje po uradnem delu se je nadaljevalo s prijetnim klepetom in sladko pogostitvijo.

Srečanja z županjo so se udeležili:
Katja Bratuša, Maša Ferlič, Tinkara Jazbec, Žan Kiderič, Špela Kukovičič, Sinja Kunst, Brest Lenarčič, Eneja Lupše, Lan Petrič, Nejc Rajgl, Tim Šmon, Jaka Švajger, Rada Toromanovič in Tanja Zakošek iz Osnovne šole Kozje; Lara Arzenšek, Rožle Centrih, Nik Gračner, Rok Lebič, Lilijana Leskovšek, Teja Planko, Tisa Polšak, Nika Potočnik, Maja Reberšak in Anja Turk iz Osnovne šole Lesično; David Amadej Plevnik iz Osnovne šole Podčetrtek ter Ana Božičnik, Blažka Gerzina in Vid Župevc iz Osnovne šole Koprivnica.

Dragi devetošolci, čestitamo vam za uspešen zaključek! Odkrijte v življenju najboljše. Možno je… z vztrajnostjo, s poštenostjo, s spretnostjo in z znanjem.

Vesele počitnice!

 

VIR: KOZJE.SI