Tabor mladih planincev Dovje 2022, Prebold, Savinjska regija

MO PD ŽALEC, MO PD GALICIJA IN MO PD PREBOLD VABIJO NA TABOR MLADIH PLANINCEV DOVJE 2022 od sobote, 30. julija, do sobote, 6. avgusta 2022.

Kdo se nam lahko pridruži in kaj je potrebno znati? Tabor je namenjen otrokom od  tretjega razreda osnovne šole naprej.

Koliko pa to stane? Cena enotedenskega bivanja je 150 €, za drugega otroka v družini pa 130 €. V ceno je vključena celotna oskrba, prevozi, vstopnine za muzej in bazen, morebitno nočevanje v koči, malice na planinskih izletih itd.  Kako se lahko prijaviš? Otroke lahko prijavite na sedežu Planinskega društva Žalec, Aškerčeva 13, Žalec, vsak četrtek med 20. in 21. uro ali pri mentorjih planincev Petru Kavčiču in Karmen Zupanc na OŠ Petrovče; pri mentoricah Teji Plešnik in Silvi Pohole na POŠ Trje in za PD Prebod pri Maticu Pečovniku (070 550 314; pdprebold©pzs.si).

Prijave sprejemamo do zapolnitev razpoložljivih mest. (18 za PD Prebold)

Potrebne informacije o opremi in vsem drugem boste starši prejeli ob prijavi in pravočasno do začetka tabora. Prijavnica, ostali obrazci ki jih je potrebno izpolniti ter informacije o opremi so na voljo na http://www.pdzalec.si/index.php?stran=31 (spletna stran PD Žalec / Mladinski odsek / Obrazci)