Vabljeni h glasovanju za Velenje v sklopu projekta Moja dežela – lepa in gostoljubna, Savinjska regija

Do vključno 9. septembra 2022 lahko glasujete v sklopu projekta Moja dežela – lepa in gostoljubna 2022. Za Velenje, Savinjska regija, lahko na povezavi https://bit.ly/GlasovanjeMDLG oddate glas kar v treh kategorijah, in sicer za najlepše – najgostoljubnejše večje mesto, naj mladinsko prenočišče in naj izletniško točko.

Turistična zveza Slovenije je letos maja objavila natečaj Moja dežela – lepa in gostoljubna, v katerem izbirajo najlepša in najbolj gostoljubna slovenska mesta, vasi, kraje, kampe, glampinge, hostle, bencinske servise Petrol in tematske poti ter mestna, trška in vaška jedra. V letošnjem letu so uvedli tudi novo kategorijo, in sicer izletniške točke. V tej kategoriji sodeluje tudi naša izletniška kmetija Domačija Lamperček.

V kategoriji za najlepše – najgostoljubnejše večje mesto lahko glasujete za Velenje, ki je do sedaj že devetkrat prejelo prvo nagrado za urejenost. V kategoriji naj mladinsko prenočišče pa lahko oddate svoj glas za Mladinski hotel Velenje.

Ponosni smo, da je Velenje v lanskem letu zmagalo v spletnem glasovanju v kategoriji večjih mest in prejelo posebno priznanje »ljubljenec ljudskih src«. Verjamemo, da bodo naša prizadevanja za urejenost mesta, ki je rezultat skupnega dela in skrbi za lepo okolico, nagrajena tudi letos.

 

VIR: VELENJE.SI