Začasna prometna ureditev pri OŠ Zreče, Savinjska regija

Spoštovani,

Obveščamo vas da bo do predvidoma 15.9.2019 pri Osnovi šoli Zreče, Savinjska regija, potekala začasna prometna ureditev. Vsi, ki boste otroke pripeljali v šolo z avtomobilom prosimo, da jih odložite na parkiriščih pri avtobusni postaji, katera so zanje namenjena (kiss&go ter parkirišča za kratkotrajno parkiranje) kot je že bilo uvedeno v lanskem letu. Pot iz parkirišča pa boste morali nadaljevati levo proti Uniorju, saj bo enosmerna cesta, ki poteka mimo šole in telovadnice začasno zaprta, ker bo tam potekala pešpot za učence.

Do 15.9.2019 bo zaprt še novozgrajen prehod čez Kovaško cesto, učenci lahko v tem času uporabljajo pešpoti, ki so označene s prometno signalizacijo. Prve dni v novem šolskem letu pa bodo za večjo varnost skrbeli tudi občinski redarji, ZŠAM in policisti, ki jih bodo usmerjali po varnih poteh.

Vse udeležence v prometu prosimo, da upoštevajo prometno signalizacijo ter napotke redarjev, policistov ter članov ZŠAM, ker le na takšen način lahko vsi skupaj pripomoremo k večji varnosti otrok.

 

VIR:ZRECE.SI