OBČINE SAVINJSKE REGIJE

BOŽIČKOV NABIRALNIK, VOJNIK, SAVINJSKA REGIJA

LETOS NAS ČAKA NAJBOLJ ČAROBEN BOŽIČ, SAJ V NAŠO OBČINO PRIHAJA ČISTO PRAVI BOŽIČKOV NABIRALNIK IZ SEVERNEGA POLA! Vsa zbrana pisma v njem bodo odpotovala daleč na Laponsko. Božiček jih bo prebral, želje prečesal in otrokom še pred Božičem poslal uradna potrdila iz Severnega pola, da je pisma prejel.

Božičkov nabiralnik bomo v Vojniku slavnostno otvorili na odprtju ledene dvorane, 4. decembra ob 17. uri, v Knjižnici Vojnik.

Za najmlajše pripravljamo pravljično presenečenje v škratkovi družbi in božičkovo pisarno, kjer bomo pisali pisma Božičku. Nič ne bo narobe, če pismo Božičku napišete že doma in ga samo oddate v nabiralnik. 

Nabiralnik bo postavljen v ledeni sobani Knjižnice Vojnik do 12. decembra. Vsi, ki se dogodka ne boste mogli udeležiti, lahko pisma oddate do takrat. 

DRUŽINO, KI PISMA VSAKO LETO ODNESE NA SEVERNI POL IN JIH OSEBNO PREDA BOŽIČKU, BOSTE LAHKO SPREMLJALI od 15. do 17. DECEMBRA NA FB profilu @Mrs.B.Rose – Najlepša otroška potovanja. PREDAJO PISEM BOŽIČKU BODO OBLJAVILI 17. DECEMBRA OB 10:00 URI! POTEM PA BOMO, V PRIČAKOVANJU URADNIH POTRDIL IZ SEVERNEGA POLA, LE ŠE ODŠTEVALI DO BOŽIČA! 

VSE O BOŽIČNI ZGODBI, KI SE JI PRIDRUŽUJE NAŠA OBČINA TER O POGOJIH SODELOVANJA, SI LAHKO PREBERETE NA SPLETNI STRANI www.bozickovnabirlanik.si 

TAM SO OBJAVLJENI TUDI VSI DOGODKI, KI SMO JIH ZA VAS PRIPRAVILI V PRAZNIČNEM DECEMBRU!

 

 

Urška Mužar

Višja svetovalka za družbene dejavnosti

 Občina Vojnik

 

 

vir: vojnik.si