Podpisana pogodba o izvajanju šolskih prevozov, Braslovče, Savinjska regija - savinjska.info

Podpisana pogodba o izvajanju šolskih prevozov, Braslovče, Savinjska regija

V petek, 30. avgusta 2019, je bila v prostorih Občine Braslovče, Savinjska regija, podpisana dvoletna pogodba za izvajanje šolskih prevozov.
 
Šolske prevoze na območju občine Braslovče bo prihodnji dve leti opravljalo podjetje Nomago d.o.o., s podizvajalcem Janezom Rajevcem s.p., ki je bilo na podlagi javnega naročila, objavljenega na portalu EU in RS, izbrano kot edini ponudnik.
 
Oba izbrana izvajalca, ki sta že doslej izvajala šolske prevoze, bosta tako še naprej skrbela za pravočasen in predvsem varen prevoz otrok v šolo in domov.
 
V šolskem letu 2019/2020 bo šolski prevoz koristilo predvidoma 309 od skupno 501 učenca, kolikor jih bo v prihajajočem šolskem letu obiskovalo centralno šolo v Braslovčah in njene podružnice. Vrednost pogodbe znaša nekaj manj kot 240.000 EUR z DDV,
 
Pogodbo sta podpisala župan Občine Braslovče Tomaž Žohar in predstavnik podjetja Nomago d.o.o., Darko Šafarič. Podpisu sta prisostvovali tudi ravnateljica OŠ Braslovče mag. Marija Arh in direktorica občinske uprave Natja Škata Miser.