SLOVENIJA

poraVnava Velenje: Naslov, kjer se ureja odškodnina

Ob prometnih nesrečah, nezgodah ali v primeru osebnega stečaja človek potrebuje osebo, ki ji lahko zaupa. Največje odškodninsko podjetje poraVnava je svojo mrežo znanja in izkušenj razvilo po celotni Sloveniji in je že dvajset let vaša prava pot do primerne odškodnine. Najdete nas tudi v Velenju, poslovna enota poraVnava Velenje se nahaja na Starem trgu 35. Tam vas bo sprejela Monika Pečnik, dipl. pravnica (UN).

Ste iz Velenja ali njegove okolice in ste bili udeleženi v prometni nesreči? Ste se znašli v brezizhodnem položaju in se utapljate v dolgovih, razmišljate o osebnem stečaju? Potrebujete pravni nasvet? V zgoraj naštetih primerih posameznik ob sebi potrebuje osebo, ki ga strokovno vodi skozi postopek pridobivanja odškodnine ali morda skozi osebni stečaj. 

Podjetje poraVnava velja za največjo odškodninsko družbo, ki je svojo mrežo razširilo po celotni Sloveniji. Izkušeni pravniki imajo za seboj nešteto odškodninskih primerov, uspešno rešenih osebnih stečajev in ugodnih pravnih razpletov.

Situacije v katerih so se znašli naši oškodovanci so stresne. Na drugi strani pa so pravni postopki zapleteni, zato je prav, da ima vaš primer v rokah strokovno podkovana oseba, ki pa vam ob enem vaš primer razloži na način, ki ga boste razumeli. 

Vodstvo izpostave poravnava Velenje je zaupano Moniki Pečnik, ki se je podjetju pridružila takoj po zaključku študija in pridobljenem nazivu diplomirana pravnica. Vodja enote poraVnava Velenje svoje znanje nadgrajuje na magistrskem študiju Pravo. Poleg slovenščine posluje tudi v angleškem in hrvaškem jeziku. Stranke sprejme z veliko mero posluha, v enoto poraVnava Velenje se zato rade vračajo.

Monika Pečnik, vodja PE Velenje

Monika se pri svojem delu drži načela: »Ko delaš to, kar imaš rad in ne za to, ker moraš, da preživiš …« 

»Hvaležna sem, da sem del kolektiva poraVnava v PE poraVnava Velenje in, da lahko s pravnim znanjem pomagam strankam pri uveljavitvi njihovih pravic. Želim slišati vaše želje, potrebe in vam hkrati svetovati, da skupaj kar se da hitro dosežemo cilj. Ne glede na to kako visok je! Drži, da je znanje moč, ampak kako uporabiti znanje v praksi? To je prava moč in mi to znamo,« je povedala vodja PE poraVnava Velenje. 

poraVnava Velenje svetuje: » Na nas se obrnite takoj po nesreči!«

Seveda je višina odškodnine odvisna od znanja in izkušenj naših strokovnih sodelavcev, ob enem pa tudi od vaše hitre reakcije. 

V poslovno enoto poraVnava Velenje pokličite takoj, ko se vam pripeti kakršna koli neugodna situacija, ki potrebuje našo pomoč. 

Kdaj nas morate poklicati? Na primer, ko ste udeleženi v prometni nesreči. Ali ste vedeli, da ste do odškodnine lahko upravičeni tudi, če ste povzročitelj nesreče? Ter tudi v primeru, ko nimate vidnih poškodb in tudi, če ste zdravnika obiskali le enkrat. Zaupate nam lahko v primeru odškodnin za poškodbe, za nezgode na javnih površinah. Diskretno in strokovno ter z velikim posluhom vas bomo vodili skozi postopek osebnega stečaja.

Postopki pridobivanja odškodnine so zahtevni, zato obiščite PE poraVnava Velenje, ki je ena izmed devetih poraVnavinih poslovalnic.  

Kje nas najdete? Stari trg 35, 3320 Velenje.

Kdaj: Od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.00.

Stopite v stik z nami preko elektronske pošte: velenje@poravnava.si ali nas pokličite na 080 13 14, kjer smo dosegljivi 24 ur na dan.

Monika Pečnik iz poslovne enote poraVnava Velenje zagotavlja strokoven pristop, ki so ga podkrepile izkušnje. Slovenski pravni sitem je zapleten, zato na eni strani potrebuje strokovnjaka, ki sistem pozna in na drugi strani človeka, ki laični stranki postopek razloži. 

Vodja poslovne enote poraVnava Velenje se lahko pohvali s prijaznim pristopom in odkrito komunikacijo, kar potrjujejo številne zadovoljne stranke. 

Velenjčani in okoliški prebivalci! Ne pozabite, da v nesreči niste sami, svoje primere zaupajte enoti poraVnava Velenje in zagotavljamo vam strokovno vodeno pot do primerne odškodnine. Obiščite nas v naši poslovalnici na Starem trgu 35 v Velenju ali nas pokličite na 080 13 14, kjer smo za vas dosegljivi 24 ur na dan, vse dni v tednu.