SLOVENIJA

Slogan ‘SLOdelujemo’ Združenja Manager spodbudil druženje uspešnih slovenskih podjetnikov

Slogan “SLOdelujemo” je bil glavno vodilo nedavnega Managerskega kongresa, kjer so spodbujali slovenska podjetja k mreženju. Ta dogodek je ustvaril kreativen dan v podjetju Skaza, kjer smo gostili ekipo podjetnikov, vsakega iz svojega področja, a vsi z isto misijo – živeti trajnostno v svojem poslovanju in krepiti konkurenčnost svojega podjetja ter slovenskega gospodarstva. Izkušeni podjetniki prepoznavajo vrednost v izkušnjah drugih podjetnikov za lastno rast in učenje, zato je slogan “SLOdelujemo” tisti, ki nas vodi naprej v misiji, ki poudarja vrednost blagovnih znamk. Združenje Manager je v sodelovanju z domačimi podjetji vzpostavilo trajnostno usmerjen skupnostni duh, ki krepi podjetja in bogati Slovenijo.

Z leve: Niko Medved, pomočnik direktorja Skaze, Edisa Avdić Civek, people and culture managerka v Skazi, Larisa Grizilo, direktorica za področje človeških virov in komunikacij pri A1, Mark Kalin, direktor ABC Acceleratorja, Petra Wagner, direktorica Salesbooster in Tina Grošelj Dobrijević, vodja odnosov z javnostjo pri Skazi. 

 

Niko Medved, pomočnik direktorja Skaze je poudaril, da je Skaza po svetu poznana po kakovosti, zahvaljujoč našim vrhunskim in trajnostnim izdelkom, ki narekujejo trende. Ključni potencial v prihodnje vidi v okrepljenem sodelovanju slovenskih podjetij in skupnih prodorih na mednarodnih trgih. S takšnim sodelovanjem ustvarjamo globalne standarde in jih tudi nenehno izboljšujemo. Njegova vizija je, da trajnostno in inovativno delovanje slovenskih podjetij ne le krepi nacionalno gospodarstvo, ampak gradi tudi ugled Slovenije kot vodilne trajnostne sile na svetovnem trgu. 

Larisa Grizilo iz A1 je bila navdušena nad izvajanjem digitalizacije podjetja Skaza 5.0, posebej pa izpostavlja vlogo investiranja v razvoj ljudi ter trajnost kot ključne vrednote podjetja. Podobno mnenje deli tudi Mark Kalin iz ABC Accelerator, ki je impresioniran nad digitalizacijo podjetja Skaza in vidi možnosti sodelovanja z mladimi start-upi ter ustvarjanjem inovativnih idej. Poleg tega je Petra Wagner iz Salesbooster prepoznala prednosti Skaze v predanosti Skaze uvajanju novih tehnologij in digitalizaciji. Poudarila je še pomembnost upravljanja sprememb in sodelovanja med tehnologijo ter prodajo.

S skupnimi prizadevanji in trajnostnimi inovacijami lahko Slovenija postane zgled ostalim državam, kako združiti trajnostno poslovanje, kakovost in globalno konkurenčnost za boljšo in bolj trajnostno prihodnost vseh. Zato skupno delo, ki ga spodbuja slogan ‘SLOdelujemo’, tlakuje pot k boljši in trajnostni prihodnosti za vse državljane Slovenije. Združenje manager je s pravim sloganom postreglo v pravem času za našo državo.