fbpx

Selektor Slovenije je izbral nogometaše za tekmi z Izraelci in Makedonci v kvalifikacijah za Euro 2020

Kot piše VECER.COM, je selektor Slovenije izbral nogometaše za tekmi z Izraelci in Makedonci v kvalifikacijah za Euro 2020. Danes bo dal v javnost spisek, v ponedeljek se bo reprezentanca srečala.

Za reprezentanco morajo igrati najboljši v danem trenutku. To je filozofija selektorja Matjaža Keka. Kdo so trenutno najboljši slovenski nogometaši, bo znano danes, ko bo Mariborčan objavil prvi popolni seznam po vrnitvi na reprezentančno klop. Z najboljšimi iz slovenske lige in legionarjema Urošem Korunom in Antoniom Delameo Mlinarjem se je že družil januarja v Marbelli v Španiji, danes ga čaka prvi uradni korak v kvalifikacijah za Euro 2020.

Kar nekaj dobrih novic ima selektor pred tekmama z Izraelom (21. marca v Hajfi) in Severno Makedonijo (24. marca v Ljubljani). Legionarji so v dobri formi. Vratar Jan Oblak, ki je Keku obljubil prekinitev enoletnega reprezentančnega posta, na petih zaporednih tekmah z madridskim Atleticom ni prejel gola, niz lahko danes še podaljša na povratni tekmi osmine finala lige prvakov proti Juventusu.

Preostanek članka si lahko pogledate na tej POVEZAVI

VIR:VECER.COMAVTOR: Marko KovačevičFOTO:PIXABAY